De ce este o decizie inteligentă să cumpăraţi un topper şi o husă de protecţie pentru saltea?

Somnul excelent este cu siguranţă ingredientul principal al unei vieţi mai bune şi de calitate, fiind afectat de numeroşi factori. Primul este în mod cert alegerea unei saltele şi a unei perne potrivite, care trebuie să se adapteze la forma corpului nostru. Iar dacă pilota adecvată şi lenjeria de pat de calitate ocupă locul secund, topperele şi husele de protecţie pentru saltele vin pe locul trei. De ce?

Topperele pentru saltea sporesc gradul de confort, în timp ce husele de protecţie asigură protecţia eficientă împotriva petelor şi murdăriei, prelungind durata de exploatare a noilor saltele.
Topperele pentru saltea mai groase (de 3.5 cm sau 7 cm) constituie o soluţie excelentă pentru toţi cei care nu folosesc patul doar pentru a dormi, ci şi, uneori, pentru a lucra la calculator, a citi, a scrie, a servi micul dejun sau cina târzie. Husele de protecţie pentru saltea pot fi mai subţiri (aprox. 1-1,5 cm) şi vă protejează eficient salteaua împotriva prafului şi acarienilor, prelungind durata de exploatare a saltelei, care va fi proaspătă şi utilizabilă o perioadă mult mai îndelungată. Pe lângă acestea, uzura va fi mai puţin evidentă, însemnând că salteaua dumneavoastră îşi va păstra funcţiile optime mai mult timp, oferindu-vă posibilitatea unor economii financiare şi un interval mai îndelungat de odihnă pe o saltea adecvată. În cazuri de vărsare a unor lichide sau de incontinenţă, Vitapur oferă şi huse de protecţie cu suprafaţă rezistentă la lichide.

Topperele şi husele de protecţie pentru saltele asigură în permanenţă un mediu durat şi proaspăt  de odihnă.

Salteaua absoarbe 25% din umezeala emanată de o persoană, la care se adaugă o cantitate însemnată de praf acumulată, precum şi acarieni şi piele moartă, pe care nu le doriţi conţinute în lenjeria de pat. Mulţumită topperelor şi huselor de protecţie pentru saltele, veţi reuşi să dormiţi într-un mediu de odihnă mai sănătos şi mai uscat, prevenind totodată acumularea umezelii în saltea. Husele de protecţie pentru saltele pot fi spălate uşor în maşina de spălat, în timp ce topperele mai groase pentru saltea, care sporesc gradul de confort, au husă ce permite spălarea, facilitând menţinerea unui mediu de odihnă uscat, proaspăt şi curat.

Topperele pentru saltea sporesc confortul vechii saltele, precum şi al canapelei.

Saltelele mai vechi, uzate nu pot oferi un suport optim corpului dumneavoastră, putând fi cauza somnului chinuit sau a durerilor de spate. Cu un topper pentru saltea realizat din spumă cu memorie, puteţi spori confortul saltelei, având posibilitatea de a dormi pe o suprafaţă de odihnă igienică, care va îmbunătăţi calitatea somnului şi odihnei dumneavoastră, fără a vă obliga să cheltuiţi o sumă importantă pe o saltea nouă.

Topperele pentru saltea sunt excelente în călătorii.

Topperele mai groase pentru saltea, realizate din spumă cu memorie, sunt foarte utile în călătorii: în tabără, la casa dumneavoastră de vacanţă sau într-un apartament pentru turişti. Indiferent de situaţie, topperul pentru saltea vă va asigura confortul şi curăţenia depline de care aveţi nevoie, pentru a vă trezi dimineaţa bine odihnit şi plin de energie înainte de noi provocări. Deosebit de adecvate pentru călătorii sunt topperele rulabile pentru saltea, foarte practice, care se pot rula uşor şi lua cu sine, făcând posibil somnul excelent - oriunde şi oricând.

Topperul pentru saltea poate fi o soluţie practică în cazuri când este nevoie de o saltea suplimentară pentru invitaţi.

De ce aţi cumpăra saltele noi pentru vizitatori, când ar fi folosite doar de câteva ori pe an? Topperele pentru saltea realizate din spumă cu memorie reprezintă o alegere excelentă pentru zilele în care rude sau prieteni dorm la dumneavoastră peste noapte. Le aşezaţi pur şi simplu pe o canapea şi creaţi pe loc un pat confortabil, în timp ce topperul pentru saltea MemoSilver 5+2 poate fi utilizat individual, ca saltea suplimentară. Invitaţii dumneavoastră vor fi mai mult ca sigur impresionaţi de gradul de confort.

Utilizarea topperelor şi a huselor de protecţie pentru saltele este incredibil de simplă şi uşoară.
Husele de protecţie pentru saltele, concepute în special pentru a vă proteja salteaua împotriva prafului, petelor şi murdăriei, se pot instala cu uşurinţă cu ajutorul benzilor elastice, în timp ce topperele pentru saltea, mai groase, concepute tot pentru a spori confortul, pot fi pur şi simplu aşezate peste saltea, şi vor rămâne fixate pe suprafaţa saltelei datorită materialului anti-alunecare de pe partea inferioară. Suprafaţa inferioară anti-alunecare este deosebit de practică şi atunci când topperul pentru saltea serveşte drept saltea suplimentară deoarece nu alunecă pe suprafaţă.
Indiferent dacă aveţi nevoie de un nou topper pentru saltea sau doar de o husă de protecţie alegerea vă aparţine. Dacă vă interesează o soluţie pentru a spori confortul, topperul pentru saltea este în mod cert alegerea potrivită. Dacă doriţi doar să vă protejaţi salteaua împotriva prafului, petelor şi murdăriei, puteţi folosi o husă de protecţie pentru saltele.