Asistenţă pentru cumpărături

Efectuarea cumpărăturilor în magazinul online Vitapur este rapidă şi uşoară, urmați doar 4 paşi simpli.


Pasul 1: Adăugarea produselor în coşul de cumpărături.

După trecerea în revistă a ofertelor noastre, găsiţi produsul pe care doriţi să îl cumpăraţi. Cu un clic pe butonul „ mai multe despre produs”,  veţi fi direcţionat către o pagină mai detaliată a produsului. Aici, aveţi ocazia de a alege dimensiunea dorită (dacă există ca opţiune) şi cantitatea, după care adăugaţi produsul în coşul de cumpărături, dând clic pe butonul „Adaugă în coş”. Prin apăsarea butonului, adăugaţi articolul respectiv în coşul dumneavoastră de cumpărături. Comanda dumneavoastră va apărea pe ecran (puteţi verifica dacă aţi comandat ceea ce voiaţi). Dacă doriţi, puteţi continua să navigaţi şi să adăugaţi produse în coşul de cumpărături. Repetaţi pur şi simplu procedura de mai sus pentru fiecare articol adăugat.

Desigur, oricând puteţi finaliza cumpărăturile dând clic pe butonul „to checkout” (spre ieşire).

Pasul 2: Conţinutul şi prezentarea generală a coşului dumneavoastră de cumpărături

La acest pas, veţi vizualiza produsele pe care le achiziţionaţi, incluzând dimensiunile, cantitatea şi preţul (preţul include taxa TVA de 19 %). Dacă doriţi, puteţi elimina articole din coşul de cumpărături, dând clic pe butonul „Elimină”. sau ajusta cantitatea în căsuţa aferentă.
Dacă aveţi un cod promoţional/de cupon, îl tastaţi în căsuţa „ cod promoţional/de cupon ” şi îl confirmaţi apăsând butonul „Utilizează ”.
Puteţi avansa către următorul pas cu un clic pe butonul „Continuă cu introducerea datelor”.


Pasul 3: Inserarea informaţiilor legate de expediere/livrare


La acest pas, veţi completa formularul oferind informaţii de bază referitoare la cumpărător. Vom livra produsele dumneavoastră la această adresă. De asemenea, Vitapur oferă opţiunea de a selecta o adresă de livrare/expediere diferită de cea a cumpărătorului. Acesta este un avantaj în caz că doriţi să primiţi produsul la o adresă diferită de cea de domiciliu sau să faceţi cadou un anumit produs. Pentru aceasta trebuie să introduceţi pur şi simplu adresa destinatarului produselor.


ATENŢIE!
Dacă aţi selectat plata în rate, livrarea articolelor achiziţionate este posibilă doar la adresa cumpărătorului, care este şi plătitorul produselor (în acest caz informaţiile referitoare la cumpărător şi destinatar trebuie să fie identice).

Livrarea se efectuează prin curier rapid, fiind astfel şi etichetate în mod automat: livrare la domiciliu (alăturat veţi observa taxele poştale cu taxa de 19 % incluse).
După completarea tuturor câmpurilor şi căsuţelor necesare, puteţi avansa către pasul final, dând clic pe butonul „Continuă cu selectarea metodei de plată”:
•    Numerar la livrare
•    Plată în rate, fără dobândă.
•    Pe bază de factură
•    Cu cardul de credit

După ce aţi ales metoda de plată, este suficient un clic pe butonul „Trimite comanda”,  şi comanda dumneavoastră online, este finalizată cu succes.
Pentru orice întrebări, ne puteţi trimite un email la info@vitapur-home.ro sau, puteţi apela numărul 0726 239 758 (în fiecare zi lucrătoare în intervalul 10:00 – 18:00)