Asistenţă pentru cumpărături

Efectuarea cumpărăturilor în magazinul online Vitapur este rapidă şi uşoară, urmați doar 4 paşi simpli.


Pasul 1: Adăugarea produselor în coşul de cumpărături.

Găsește produsul pe care dorești să îl cumperi. Cu un click pe butonul „Vezi detalii”,  vei fi direcţionat către o pagină mai detaliată a produsului. Aici, poți alege dimensiunea dorită (dacă există ca opţiune) şi cantitatea, după care adauga produsul în coşul de cumpărături, apăsând pe butonul „Adaugă în coş”. Prin apăsarea butonului, adaugi articolul respectiv în coşul tău de cumpărături. Comanda ta va apărea pe ecran (poţi verifica dacă ai comandat ceea ce voiai). Dacă dorești, poţi continua să navighezi şi să adaugi produse în coşul de cumpărături. Repetă pur şi simplu procedura de mai sus pentru fiecare articol adăugat.

Desigur, oricând poţi finaliza cumpărăturile apăsând pe butonul „Finalizare comandă”.

Pasul 2: Conţinutul şi prezentarea generală a coşului tău de cumpărături

La acest pas, vei vizualiza produsele pe care le comanzi, incluzând dimensiunile, cantitatea şi preţul (preţul include TVA). Dacă dorești, poţi elimina articole din coşul de cumpărături, apăsând pe butonul „Șterge”, sau ajusta cantitatea în căsuţa aferentă.
Dacă ai un cod promoţional/de cupon, îl tasezi în căsuţa „Ai un cod promo/voucher?” şi îl confirmi apăsând butonul „Aplică”.
Poţi avansa către următorul pas apăsând pe butonul „Mergi la pasul de introducere a livrărilor”.


Pasul 3: Completarea informaţiilor legate de expediere/livrare


La acest pas, vei completa formularul oferind informaţii de bază pentru facturare referitoare la cumpărător. Vom livra produsele tale la această adresă. De asemenea, Vitapur oferă opţiunea de a selecta o adresă de livrare/expediere diferită de cea a cumpărătorului. Acesta este un avantaj în caz că dorești să primești produsul la o adresă diferită de cea de domiciliu sau să faci cadou un anumit produs. Pentru aceasta trebuie să introduci pur şi simplu adresa destinatarului produselor, selectând „Livrare la o adresă diferită”.

Livrarea se efectuează prin curier rapid, fiind astfel şi etichetate în mod automat (alăturat vei observa taxa de livrare cu TVA inclus).
După completarea tuturor câmpurilor şi căsuţelor necesare, poţi avansa către pasul final, apăsând pe butonul „Continuă către plată”:


Pasul 4: Alegerea metodei de plată

• Online cu cardul, la plasarea comenzii.
• Ramburs în numerar, la livrarea comenzii.
• Prin transfer bancar, după plasarea comenzii.

După ce ai ales metoda de plată, este suficient un click pe butonul „Plasează comanda”,  şi comanda ta online, este finalizată cu succes.

Pentru orice întrebări, ne poţi trimite un email la info@vitapur-home.ro sau, poţi apela numărul 0726 239 758 (în fiecare zi lucrătoare în intervalul 09:00 – 16:00)