Summer Sale Sezonul reducerilor de vară! Până la ✅60% Reducere la sute de produse pentru acasă + ✅CADOU surpriză pentru comenzi peste 249,99 lei! Profită »

Coșul tău de cumpărături este momentan gol.

Total: 0,00 LEI
Finalizare comanda
Meniu
Borseta uşoară şi utilă este o alegere excelentă când nu doriţi sau nu aveţi nevoie de o geantă mai mare. Luaţi cu dumneavoastră doar obiectele esenţiale şi depozitaţi-le într-o borsetă de mici dimensiuni.

Scandinavia Travel Borsetă Scandinavia Urban Traveler

Borseta uşoară şi utilă este o alegere excelentă când nu doriţi sau nu aveţi nevoie de o geantă mai mare. Luaţi cu dumneavoastră doar obiectele esenţiale şi depozitaţi-le într-o borsetă de mici dimensiuni.
de la
Pret normal: 99,00 LEI
29,70 LEI -70%

* Campuri Obligatorii

Stoc epuizat Produsul selectat nu este momentan în stoc.

Descrierea produsului

Colecţia modernă de geamantane şi genţi de voiaj Scandinavia a fost îmbogăţită cu produse noi ce au în comun designul în ton cu moda şi modernitatea. Nota urbană asigură aspectul urban contemporan pronunţat al întregii game, considerat începutul fantastic al unor noi aventuri. Borseta din noua gamă Scandinavia Urban Traveller va fi companionul şi prietenul dumneavoastră permanent la fiecare pas.

Modernă şi suficient de spaţioasă

Borseta se distinge prin design modern şi spaţiu suficient pentru un portofel, un telefon mobil, chei şi alte mărunţişuri. Aveţi la îndemână tot ceea ce vă trebuie. Are un aspect sport-şic, fiind astfel adresată mai multor gusturi. Geanta are două compartimente mai mici la interior, unul dintre ele cu fermoar, precum şi un compartiment cu nasture magnetic în faţă şi un compartiment cu fermoar în spate. Astfel, compartimentele aduc un avantaj suplimentar, în timp ce materialul rezistent la apă permite folosirea şi pe vreme ploioasă. Disponibilă în culoarea neagră, cu o curea deosebită din imitaţie de piele maro, care animă designul simplu al genţii.

Mai multe informații

Caracteristici principale
  • Borsetă modernă
  • Trei compartimente mai mici la interior şi două la exterior.
  • Adecvată pentru un portofel, un telefon mobil, chei.
  • Aveţi la îndemână tot ceea ce vă trebuie.
  • Cureaua borsetei oferă ajustare optimă.
  • Material rezistent la apă pentru utilizare pe orice vreme
  • Dimensiuni: 18 x 12 cm.

Motive pentru cumpărare

Satisfacție garantată

Achiziția dvs. nu este riscantă! Satisfacție garantată înseamnă testarea produselor timp de 14 zile. Dacă nu corespund așteptărilor dvs., puteți să returnați oricând în acest interval.

Evaluări și recenzii