SĂRBĂTORIM 1 MILION DE CLIENȚI Oferim până la 85% REDUCERE la sute de produse pentru acasă! Profită »
Introduceți termenul de căutare Număr de telefon

Coșul tău de cumpărături este momentan gol.

Total: 0,00 LEI
Finalizare comanda
Meniu
-40%
Cearşaf cu elastic din bumbac Vitapur Lyon Junior
-40%

Vitapur Cearşaf cu elastic din bumbac Vitapur Lyon Junior

Cearşafurile Lyon Junior pentru copii sunt realizate din bumbac tors 100%. Bumbacul tors este o varietatea de bumbac deosebit de moale, rezultat din prelucrarea specială a fibrelor, înainte de a fi tras în fire textile. Dimensiuni: 70 x 140 cm, culoarea bej

* Campuri Obligatorii

de la
Preț normal: 74,00 LEI
44,40 LEI -40%
În stoc Livrare standard în 2-3 zile.
Cumpără fără griji Dacă nu ești multumit 100% de produsele comandate, ai posibilitatea de a le returna în 14 zile.

Descrierea produsului

Dacă vă interesează un cearşaf de calitate pentru salteaua copilului dumneavoastră, cu cearşaful Lyon faceţi o alegere excelentă.

Bumbac tors 100% pentru o delicateţe de excepţie.

Cearşafurile de calitate superioară sunt realizate din bumbac tors 100%. Bumbacul tors este o versiune extrem de moale de bumbac, rezultat din fibre cu prelucrare specială, înainte de a fi tras în fire textile. Cearşaful este extrem de bine tolerat de către piele, permiţându-i să respire. Calitatea firelor şi o procedură specială de fabricaţie dau naştere unui material suplu şi rezistent, uşor de întreţinut.

Ţesătura de tip jerseu creează cearşafuri elastice

Ţesătura de tip jerseu din bumbac rezultă în urma unei proceduri de realizare a unui material elastic, care se instalează perfect pe saltea. Cearşafurile din jerseu nu se vor sifona graţie elasticităţii lor.

• Densitatea ridicată a ţesăturii produce un cearşaf de înfăţat rezistent

• Cearşafurile Lyon se caracterizează printr-o densitate foarte ridicată a ţesăturii (180 g/m2), ceea ce le face mai durabile şi le conferă un aspect deosebit mai mult timp. Pe întreaga lungime a marginii există o bandă elastică ce permite o instalare mai uşoară pe saltea.Întreținere

Cearşaful de pat poate fi spălat la 60 °C, ajutând la menţinerea unui mediu de odihnă în permanenţă curat şi proaspăt. Acesta poate fi, de asemenea, uscat rapid într-un uscător în lunile mai reci de iarnă sau pe timpul verii.

Mai multe informații

Compoziție
Bumbac 100%
Caracteristici principale
  • Bumbac 100% extrem de bine tolerat de către pielea copiilor
  • Cearşaf din jerseu: elastic şi fără cute.
  • Ţesătură densă: durabilitate sporită şi un aspect deosebit păstrat mai mult timp.
  • Elastic, permiţând o instalare facilă pe saltea.
  • Poate fi spălat la 60 °C.
  • Dimensiuni: 70 x 140 cm bej

Motive pentru cumpărare

Satisfacție garantată

Achiziția dvs. nu este riscantă! Satisfacție garantată înseamnă testarea produselor timp de 14 zile. Dacă nu corespund așteptărilor dvs., puteți să returnați oricând în acest interval.

Lavabil până la 60 °C

Produsele sunt lavabile, ceea ce înseamnă conservarea constantă a curățeniei și a igienei în cea mai mare măsură posibilă.

Țesătură de densitate mare

Materialul textil țesut dens este mult mai rezistent și durabil decât țesătura obișnuită. Produsul are o durată de viață mai lungă.

Evaluări și recenzii