Winter SALE Reduceri de Iarnă de până la ✅ 70% reducere ✅ Transport GRATUIT peste 200 lei Profită ✅

Coșul tău de cumpărături este momentan gol.

Total: 0,00 LEI
Finalizare comanda
Meniu
Vasele de gătit Black Lava Stone permit prepararea mâncărurilor într-o manieră naturală, acestea având un gust delicios, ca şi cum ar fi gătite pe piatră. 
Acoperirea minerală anti-lipire ultrarezistentă, de calitate superioară, dezvoltată în Elveţia permite gătitul mai rapid cu cantităţi mai mici de grăsime şi ulei. 
Acestea asigură o distribuţie perfectă a căldurii şi se curăţă uşor.

Rosmarino Cratiță cu 2 mânere Rosmarino Black Lava Stone - 1,7 L - 20 cm

Vasele de gătit Black Lava Stone permit prepararea mâncărurilor într-o manieră naturală, acestea având un gust delicios, ca şi cum ar fi gătite pe piatră.
Acoperirea minerală anti-lipire ultrarezistentă, de calitate superioară, dezvoltată în Elveţia permite gătitul mai rapid cu cantităţi mai mici de grăsime şi ulei.
Acestea asigură o distribuţie perfectă a căldurii şi se curăţă uşor.

Winter SALE - Reduceri de Iarnă

Până la ✅ 70% reducere la sute de produse
✅ Transport GRATUIT peste 200 lei
de la
Pret normal: 119,00 LEI
95,20 LEI -20%

* Campuri Obligatorii

In stoc Livrare standard în 2-3 zile.

Descrierea produsului

Oala înaltă Rosmarino Black Lava Stone face parte dintr-o gamă premium de ustensile de bucătărie dotate cu o acoperire minerală rugoasă inovatoare şi avansată tehnologic, dezvoltată în Elveţia. Toate ustensilele de bucătărie din gama Lava Stone se bazează pe un sistem multistrat care asigură durata lungă de exploatare, rezistenţa şi durabilitatea acestora. Oala înaltă Rosmarino Lava Stone permite prepararea mâncărurilor într-o manieră sănătoasă şi naturală, cu cantităţi minime de grăsime. Felurile de mâncare vor avea un gust natural şi suculent, păstrând toate vitaminele, fibrele şi mineralele necesare. Mâncarea sănătoasă pe care o veţi prepara va impresiona familia şi prietenii.

Acoperirea produselor Black Lava Stone 100% FĂRĂ PFOA

Acoperirea oalei înalte Rosmarino Black Lava Stone nu conţine acid perfluorooctanoic (PFOA), care s-a dovedit a fi dăunător, însă este în continuare folosit de către unii producători ca acoperire a ustensilelor de bucătărie. De asemenea, acoperirea nu conţine niciun fel de substanţe nocive.

Tehnologie avansată şi aspect de rocă vulcanică

Permite o abordare unică a gătitului, întrucât tehnologia modernă continuă să dezvolte una dintre cele mai vechi şi mai autentice metode de preparare a mâncărurilor - pe piatră. Tehnologia avansată a oalei cu acoperire ce aminteşte de roca vulcanică permite gătitul şi coptul în mod natural. Cu aceasta, veţi reuşi să preparaţi mâncăruri rapid, uşor şi, cel mai important - cu foarte puţină grăsime! Acoperire minerală rugoasă - Black Lava Stone, GARANŢIE: 5 ANI!

Acoperire minerală rugoasă avansată

Vulcanic Surface pentru a găti fără lipirea mâncărurilor. Mâncarea dumneavoastră nu se va lipi de suprafaţa oalei Rosmarino Black Lava Stone când gătiţi. Cea mai nouă acoperire minerală anti-lipire Vulcanic Surface este concepută cu ajutorul unei tehnologii speciale ce pare a fi uşor aspră la atingere. Acoperirea a fost concepută în Elveţia şi se distinge prin calitatea elveţiană superioară. Suprafaţa rugoasă conţine în structura sa particule minerale, similare particulelor vulcanice, rezultând o oală mai rezistentă şi mai durabilă decât o oală netedă obişnuită, precum şi un produs ce nu permite lipirea.

Calitate elveţiană.

Combinaţia calităţii elveţiene cu tehnologia modernă pentru o durată de exploatare mai îndelungată. Acoperirea oalei înalte Rosmarino Black Lava Stone a fost dezvoltată în Elveţia şi, având 5 straturi rezistente, înscrie această oală în categoria produselor premium de calitate superioară. Corpul oalei este realizat dintr-un strat mai gros de aluminiu, cunoscut pentru excelenta sa conductivitate termică. La interior sunt aplicate acoperirea minerală de bază, acoperirea minerală intermediară, acoperirea minerală cu particule mai mari şi acoperirea finală de protecţie. Totalitatea acestor straturi oferă oalei efectul de calitate premium la cel mai înalt nivel.

Design modern ce introduce eleganţa în bucătăria dumneavoastră.

Oala înaltă Rosmarino Black Lava Stone cu design modern este o operă de artă - modernitate şi cel mai înalt nivel calitativ premium într-un singur produs. De menţionat sunt şi mânerele premium SoftTouch cu design ergonomic, care nu se supraîncălzesc pentru a nu vă arde când manipulaţi produsul.

Mese sănătoase/regim alimentar sănătos.

Mâncărurile îşi păstrează toate vitaminele şi mineralele necesare. Mâncarea îşi păstrează toate substanţele nutritive când gătiţi în oala înaltă Rosmarino Lava Stone. Veţi reuşi să preparaţi sosuri şi supe delicioase. Natural, proaspăt şi sănătos.Întreținere

Ustensilele de gătit Black Lava Stone sunt uşor de curăţat. Este posibilă şi spălarea în maşina de spălat vase.

Mai multe informații

Compoziție
Aluminiu Mâner din bachelită (neted la atingere)
Caracteristici principale
 • NOUTATE ÎN SLOVENIA: acoperire minerală rugoasă avansată Vulcanic Surface, dezvoltată în Elveţia: pentru durabilitatea sporită a oalei şi proprietatea suplimentară anti-lipire
 • Adecvată pentru suprafeţele de gătit: inclusiv pentru cele cu inducţie.
 • 100 % FĂRĂ PFOA: nu conţine substanţe nocive.
 • Preparare cu folosirea unor cantităţi minime de grăsime.
 • Conductivitate termică ridicată: distribuţie uniformă a căldurii în toată oala pentru un gătit mai rapid şi economii de energie.
 • Oală cu 5 straturi: calitate elveţiană premium şi rezistenţă ridicată la zgârieturi; nu se exfoliază şi nu se macină.
 • Mânere ergonomice SoftTouch special concepute: nu se supraîncălzesc şi permit o apucare mai uşoară.
 • Produs rezistent la temperaturi ridicate.
 • Uşor de curăţat: şi în maşina de spălat vase.
 • Aspect modern de rocă vulcanică.
 • Dimensiuni: 20 x 8,5 cm.
 • Volum: 1,7 L.
 • Garanţie: 5 ani.

Motive pentru cumpărare

Se poate curăța la mașina de spălat vase

Procesul de curățare decurge ușor si rapid folosind mașina de spălat vase.

Întreținere ușoară

Toate resturile de mâncare se curăță ușor, nu necesită frecare suplimentară.

Satisfacție garantată

Achiziția dvs. nu este riscantă! Satisfacție garantată înseamnă testarea produselor timp de 14 zile. Dacă nu corespund așteptărilor dvs., puteți să returnați oricând în acest interval.

Alegerea bucătarilor profesioniști

Bucătarii profesioniști aleg si recomandă Rosmarino. Materialele de cea mai bună calitate și designul minunat convinge fiecare bucătar iscusit.

Gătiți cu mai puțină grăsime

Nu aveți nevoie de cantități mari de grăsime pentru a găti. Pregătiți mese sănătoase și gustoase.

Distribuție excelentă a căldurii

Tehnologia multipla sau specială ThermoFlow asigură o distribuție excelentă a căldurii, ceea ce ajută la accelerarea gătitului.

Înveliș anti-aderent

Învelișul special previne lipirea alimentelor, astfel încât să puteți curăța recipientul mai ușor.

Pentru toate suprafețele de gătit

Vasele se pot folosi pe toate suprafețele de gătit: aragazuri pe gaz, inducție și plăci ceramice din sticlă.

Evaluări și recenzii