SĂRBĂTORIM 1 MILION DE CLIENȚI Oferim până la 85% REDUCERE la sute de produse pentru acasă! Profită »
Introduceți termenul de căutare Număr de telefon

Coșul tău de cumpărături este momentan gol.

Total: 0,00 LEI
Finalizare comanda
Meniu
-50%
Cratiță cu 2 mânere Rosmarino Lava Stone Grape - 2 L - 20 cm
-50%

Rosmarino Cratiță cu 2 mânere Rosmarino Lava Stone Grape - 2 L - 20 cm

 • Cratiță cu două mânere cu diametrul de 20 cm din aluminiu de calitate.
 • Cratiță cu 5 straturi cu acoperire minerală antiaderentă.
 • Exteriorul cratiței este acoperit cu un strat mineral, pentru o curățare și mai ușoară.
 • Potrivit pentru toate plitele, inclusiv cele cu inducție.

* Campuri Obligatorii

de la
Preț normal: 119,00 LEI
59,50 LEI -50%
În stoc Livrare standard în 2-3 zile.
Cumpără fără griji Dacă nu ești multumit 100% de produsele comandate, ai posibilitatea de a le returna în 14 zile.

Cratița Lava Stone Grape de 20 cm cu două mânere aparține gamei de vase de gătit premium cu un strat mineral inovator și avansat tehnologic. Acoperirea antiaderentă sub formă de piatră vulcanică permite un mod natural de gătit și copt, cu puțină grăsime. Alimentele rețin astfel toate vitaminele și mineralele necesare de care organismul nostru are nevoie pentru un stil de viață sănătos. Este potrivită pentru toate plitele, inclusiv cele cu inducție. Datorită stratului antiaderent atât în ​​interiorul cât și în exteriorul cratiței, întreținerea și curățarea cratiței este chiar mai ușoară, chiar și în mașina de spălat vase. Toate vasele de gătit din linia Lava Stone Grape se bazează pe o compoziție cu mai multe straturi, care asigură o durată de viață lungă și un nivel ridicat de rezistență și durabilitate.

 1. Strat de bază mai gros de aluminiu
  Corpul recipientului este format dintr-un strat mai gros de aluminiu, care este un conductor extrem de bun de căldură care este distribuită uniform de la baza recipientului până la marginea sa.
 2. Acoperire ceramică de bază
  Acoperirea ceramică a recipientului întărește și asigură o durabilitate maximă a vasului.
 3. Acoperire minerală medie
  Acoperirea minerală medie crește rezistența și oferă o rezistență optimă la abraziune.
 4. Acoperire cu particule minerale mai mari
  Penultimul strat cu efect de granit arată dur, deoarece conține particule minerale mai mari, care au o structură similară cu cele vulcanice. Pentru o mai mare durabilitate și rezistență a recipientului.
 5. Ultimul strat de acoperire de protecție
  Stratul superior de acoperire minerală asigură alimentele să nu se lipească de vase, gătirea rapidă și întreținerea ușoară.

Cea mai versatilă cratiță care nu trebuie să lipsească în nicio bucătărie

Cratița indispensabilă permite prepararea mai ușoară și mai rapidă a unei varietăți de alimente care vor impresiona atât bucătarii începători, cât și bucătarii experimentați. Datorită utilizării sale versatile, veți putea să pregătiți tocănițe delicioase, supe, risottos și alte mese gătite pe gustul dvs. - totul într-un singur recipient!
Cea mai versatilă cratiță care nu trebuie să lipsească în nicio bucătărie
Materiale de calitate selectate pentru gătit rapid și viață lungă a cratiței

Materiale de calitate selectate pentru gătit rapid și viață lungă a cratiței

Corpul cratiței este format dintr-un strat de aluminiu, care este considerat un conductor de căldură extrem de bun, astfel încât vasul se încălzește mai repede, chiar și la o temperatură mai scăzută. Gătitul într-o cratiță din aluminiu este mai eficient din punct de vedere energetic și mai ecologic. În interior, stratul de aluminiu este acoperit cu o ceramică de bază și un strat mineral central pentru rezistență și duritate, care protejează aluminiul și îl protejează de substanțe chimice. Deasupra sunt adăugate o acoperire cu particule minerale mai mari și un strat posterior de acoperire de protecție pentru o mai mică lipire și gătit cu o cantitate minimă de grăsime. Exteriorul cratiței este, de asemenea, acoperit cu un strat antiaderent, care vă va ușura spălarea vaselor.

Tehnologie modernă de gătit cu efect de piatră fierbinte

Tehnologia de gătit modernă special dezvoltată coincide cu una dintre cele mai vechi modalități de preparare a alimentelor - pe piatră. Interiorul cratiței este acoperit cu o acoperire minerală specială brută care permite un mod natural de gătit și coacere. Suprafața rugoasă conține particule minerale care au o structură similară cu cele vulcanice, astfel încât recipientul este chiar mai durabil și mai rezistent decât netedul obișnuit și este, de asemenea, imposibil de prins. Datorită proprietăților sale excepționale, gătitul necesită o cantitate minimă de grăsimi, astfel încât alimentele își păstrează toți nutrienții, vitaminele și mineralele. Pentru a menține calitatea stratului de acoperire, vă recomandăm utilizarea accesoriilor din lemn sau silicon.
Tehnologie modernă de gătit cu efect de piatră fierbinte
Potrivită pentru utilizare pe toate tipurile de suprafețe de gătit, inclusiv cu inducție

Potrivită pentru utilizare pe toate tipurile de suprafețe de gătit, inclusiv cu inducție

Datorită proprietăților conductoare excepționale ale materialelor, vasele nu trebuie supraîncălzite pentru o eficiență maximă și o gătire rapidă. La plitele cu inducție, vă recomandăm să o utilizați la două treimi din puterea plitei. Utilizați cratița pe o plită cu inducție care se potrivește cu diametrul fundului cratiței.
De ce să cumperi
 • Acoperirea minerală dură antiaderentă permite gătirea cu o cantitate minimă de grăsimi, mâncarea preparată va fi gustoasă, sănătoasă și va păstra toți nutrienții necesari în timpul gătitului.
 • Cratița este formată din 5 straturi, în care fiecare strat individual contribuie la durabilitate, rezistență la zgârieturi și șocuri și, prin compoziția sa, asigură o durată de viață mai lungă a cratiței, economisind timp și energie.
 • Exteriorul cratiței este acoperit cu un strat antiaderent, ceea ce face mai ușoară și mai rapidă curățarea cratiței.
 • Potrivită pentru utilizare pe toate tipurile de plite, inclusiv cu inducție și mașina de spălat vase.
 • Toate vasele noastre de gătit sunt proiectate la cele mai înalte standarde și nu conțin PFOA dăunătoare sau alte substanțe dăunătoare.
Întreținere

Înainte de prima utilizare, spălați interiorul cratiței cu săpun ușor. Folosiți o cantitate minimă de grăsime înainte de fiecare utilizare. Nu supraîncălziți o cratiță goală. Evitați să gătiți la cele mai înalte temperaturi. Lăsați cratița să se răcească complet înainte de spălare. Nu frecați cratița cu obiecte ascuțite sau metalice (de ex. burete de sârmă). Spălarea în mașina de spălat vase este permisă numai la temperaturi mai scăzute, cu cât mai puțin detergent de vase posibil. Pentru o durată de viață mai lungă, vă recomandăm curățarea manuală. Când gătiți, țineți cont de diametrul fundului cratiței, astfel încât plita să nu depășească diametrul fundului. Luați în considerare acest lucru în mod constant în inducție. Manipulați cratița cu atenție pentru a evita deteriorarea mecanică.

Caracteristici generale
 • Material cratiță: aluminiu.
 • Material mâner: bakelită.
 • Mâner ergonomic: da, SoftTouch.
 • Mâner non-supraîncălzire: da.
 • Acoperire: Acoperire minerală antiaderentă premium.
 • Utilizare pe plita cu inducție: da.
 • Utilizare pe plită vitroceramică / gaz / electrică: da.
 • Utilizare în cuptorul cu microunde: nu.
 • Utilizare în cuptor: nu.
 • Utilizare mașina de spălat vase: da.
 • Fără PFOA: da.
 • Volum utilizabil: 2 l
 • Capacitate margine: 2,2 l
 • Diametru cratiță: 20 cm.
 • Diametru fund: 16 cm.
 • Dimensiuni: 35 x 20 x 9,5 cm.

Evaluări și recenzii