Winter SALE Reduceri de Iarnă de până la ✅ 70% reducere ✅ Transport GRATUIT peste 200 lei Profită ✅

Coșul tău de cumpărături este momentan gol.

Total: 0,00 LEI
Finalizare comanda
Meniu
Vasele de gătit Black Lava Stone permit prepararea mâncărurilor într-o manieră naturală, acestea având un gust delicios, ca şi cum ar fi gătite pe piatră.
Acoperirea minerală anti-lipire ultrarezistentă, de calitate superioară, dezvoltată în Elveţia permite gătitul mai rapid cu cantităţi mai mici de grăsime şi ulei. Acestea asigură o distribuţie perfectă a căldurii şi se curăţă uşor.

Rosmarino Cratiță joasă cu 2 mânere Rosmarino Black Lava Stone - 28 cm

Vasele de gătit Black Lava Stone permit prepararea mâncărurilor într-o manieră naturală, acestea având un gust delicios, ca şi cum ar fi gătite pe piatră.


Acoperirea minerală anti-lipire ultrarezistentă, de calitate superioară, dezvoltată în Elveţia permite gătitul mai rapid cu cantităţi mai mici de grăsime şi ulei. Acestea asigură o distribuţie perfectă a căldurii şi se curăţă uşor.

Winter SALE - Reduceri de Iarnă

Până la ✅ 70% reducere la sute de produse
✅ Transport GRATUIT peste 200 lei
de la
Pret normal: 155,00 LEI
124,00 LEI -20%

* Campuri Obligatorii

In stoc Livrare standard în 2-3 zile.

Descrierea produsului

Tigaia adâncă Rosmarino Black Lava Stone face parte dintr-o gamă premium de ustensile de bucătărie dotate cu o acoperire minerală rugoasă inovatoare şi avansată tehnologic, dezvoltată în Elveţia. Toate ustensilele de bucătărie din gama Lava Stone se bazează pe un sistem multistrat care asigură durata lungă de exploatare, rezistenţa şi durabilitatea acestora. Tigaia adâncă Rosmarino Lava Stone permite prepararea mâncărurilor într-o manieră sănătoasă şi naturală, cu cantităţi minime de grăsime. Felurile de mâncare vor avea un gust natural şi suculent, păstrând toate vitaminele, fibrele şi mineralele necesare. Mâncarea sănătoasă pe care o veţi prepara va impresiona familia şi prietenii.

Acoperirea produselor Black Lava Stone 100% FĂRĂ PFOA

Acoperirea Low pot Rosmarino Black Lava Stone nu conţine acid perfluorooctanoic (PFOA), care s-a dovedit a fi dăunător, însă este în continuare folosit de către unii producători ca acoperire a ustensilelor de bucătărie. De asemenea, acoperirea nu conţine niciun fel de substanţe nocive.

Tehnologie avansată şi aspect de rocă vulcanic

Permite o abordare unică a gătitului, întrucât tehnologia modernă continuă să dezvolte una dintre cele mai vechi şi mai autentice metode de preparare a mâncărurilor - pe piatră. Tehnologia avansată a tigăii adânci cu acoperire ce aminteşte de roca vulcanică permite gătitul şi coptul în mod natural. Cu aceasta, veţi reuşi să preparaţi mâncăruri rapid, uşor şi, cel mai important - cu foarte puţină grăsime! Acoperire minerală rugoasă - Black Lava Stone, GARANŢIE: 5 ANI!

Acoperire minerală rugoasă avansată

Vulcanic Surface pentru a găti fără lipirea mâncărurilor. Mâncarea dumneavoastră nu se va lipi de suprafaţa tigăii adânci Rosmarino Black Lava Stone când gătiţi. Cea mai nouă acoperire minerală anti-lipire Vulcanic Surface este concepută cu ajutorul unei tehnologii speciale ce pare a fi uşor aspră la atingere. Acoperirea a fost concepută în Elveţia şi se distinge prin calitatea elveţiană superioară. Suprafaţa rugoasă conţine în structura sa particule minerale, similare particulelor vulcanice, rezultând o tigaie adâncă mai rezistenţă şi mai durabilă decât o tigaie adâncă netedă, obişnuită, precum şi un produs ce nu permite lipirea.

Calitate elveţiană

Combinaţia calităţii elveţiene cu tehnologia modernă pentru o durată de exploatare mai îndelungată. Acoperirea tigăii adânci Rosmarino Black Lava Stone a fost dezvoltată în Elveţia şi, având 5 straturi rezistente, înscrie această tigaie în categoria produselor premium de calitate superioară. Corpul tigăii adânci este realizat dintr-un strat mai gros de aluminiu, cunoscut pentru excelenta sa conductivitate termică. La interior sunt aplicate acoperirea minerală de bază, acoperirea minerală intermediară, acoperirea minerală cu particule mai mari şi acoperirea finală de protecţie. Totalitatea acestor straturi oferă tigăii adânci efectul de calitate premium la cel mai înalt nivel.

Design modern ce introduce eleganţa în bucătăria dumneavoastră.

Tigaia adâncă Rosmarino Black Lava Stone cu design modern este o operă de artă - modernitate şi cel mai înalt nivel calitativ premium într-un singur produs. De menţionat sunt şi mânerele premium SoftTouch cu design ergonomic, care nu se supraîncălzesc pentru a nu vă arde când manipulaţi produsul.

Mese sănătoase/regim alimentar sănătos

Mâncărurile îşi păstrează toate vitaminele şi mineralele necesare. Mâncarea îşi păstrează toate substanţele nutritive când gătiţi în tigaia adâncă Rosmarino Lava Stone. Veţi reuşi să preparaţi sosuri şi supe delicioase. Natural, proaspăt şi sănătos.Întreținere

Ustensilele de bucătărie Black Lava Stone sunt uşor de curăţat. Este posibilă şi spălarea în maşina de spălat vase.

Mai multe informații

Compoziție
Aluminiu Mâner din bachelită (neted la atingere)
Caracteristici principale
 • NOUTATE ÎN SLOVENIA: acoperire minerală rugoasă avansată Vulcanic Surface, dezvoltată în Elveţia: pentru durabilitatea sporită a tigăii şi proprietatea suplimentară anti-lipire
 • Adecvată pentru suprafeţele de gătit: inclusiv pentru cele cu inducţie.
 • 100 % FĂRĂ PFOA: nu conţine substanţe nocive.
 • Preparare cu folosirea unor cantităţi minime de grăsime.
 • Conductivitate termică ridicată: distribuţie uniformă a căldurii în toată tigaia pentru un gătit mai rapid şi economii de energie.
 • Tigaie cu 5 straturi: calitate elveţiană premium şi rezistenţă ridicată la zgârieturi; nu se exfoliază şi nu se macină.
 • Mânere ergonomice SoftTouch special concepute: nu se supraîncălzesc şi permit o apucare mai uşoară.
 • Produs rezistent la temperaturi ridicate.
 • Uşor de curăţat: şi în maşina de spălat vase.
 • Aspect modern de rocă vulcanică.
 • Dimensiuni: 28 x 7,5 cm.
 • Garanţie: 5 ani.

Motive pentru cumpărare

Se poate curăța la mașina de spălat vase

Procesul de curățare decurge ușor si rapid folosind mașina de spălat vase.

Satisfacție garantată

Achiziția dvs. nu este riscantă! Satisfacție garantată înseamnă testarea produselor timp de 14 zile. Dacă nu corespund așteptărilor dvs., puteți să returnați oricând în acest interval.

Pentru toate suprafețele de gătit

Vasele se pot folosi pe toate suprafețele de gătit: aragazuri pe gaz, inducție și plăci ceramice din sticlă.

Evaluări și recenzii

4.8
3 părere
Adaugă părerea ta
 • Vasile M.
  incapatoare

  Tigaia este adanca si pot sa prepar orezul fara probleme, nici nu pare sa lipeasca.

  Comentariu
  A fost utilă această părere pentru dvs.?
 • Marina , www.vitapur.hr
  Mâncăruri grozave (Translated by Google)

  Opțiuni încântate și nenumărate de depozitare a alimentelor. Întreținere ușoară. Sunt atât de încântat încât am vrut să cumpăr alte tigăi din aceeași colecție, dar din păcate nu sunt disponibile. Va recomand cu siguranta (Translated by Google)

  Odlično posuđe
  Oduševljena, bezbroj mogucnosti spremanja hrane. Jednostavno održavanje. Toliko sam oduševljena da sam htjela kupiti i dr tave iz iste kolekcije ali su nažalost nedostupne. Svakako preporučam

  Comentariu
  A fost utilă această părere pentru dvs.?
 • Gaga , www.vitapur.rs
  Grozav! (Translated by Google)

  Conduce căldura bine pe partea de jos, deci nu aveți o zonă care se prăjește și o zonă care încălzește aceeași temperatură peste tot. Nu se leagă de ceea ce ești. Ușor de spălat. Toate recomandările! (Translated by Google)

  Odličan!
  Odlično provodi toplotu po celom dnu, tako da nemate zonu koja prži i zonu koja zagreva već jednu istu temperaturu svuda. Ne prianja šta god da spremate. Lako se pere. Sve preporuke!

  Comentariu
  A fost utilă această părere pentru dvs.?
Vezi toate cele (3) păreri