TRANSPORT GRATUIT pentru toate comenzile online! Apasă aici >>
Oferta
expiră în
zile
ore
:
min
:
sec

Coșul tău de cumpărături este momentan gol.

Total: 0,00 LEI
Finalizare comanda
Meniu

Vitapur Cearșaf cu elastic Vitapur Family Lyon XXL - alb

Transport
gratuit
Transport gratuit
Cearşaful din bumbac Lyon este realizat din bumbac 100% în ţesătură densă. Datorită elasticităţii sale, instalarea devine mult mai uşoară, cearşaful acoperind perfect salteaua dumneavoastră.
Cearşaful din bumbac Lyon este realizat din bumbac 100% în ţesătură densă. Datorită elasticităţii sale, instalarea devine mult mai uşoară, cearşaful acoperind perfect salteaua dumneavoastră.
Transport
Gratuit
zile
ore
:
min
:
sec
de la
Pret normal: 139,00 LEI
97,30 LEI -30%

* Campuri Obligatorii

Cearșaf cu elastic Vitapur Family Lyon XXL - alb
-30% 139,00 LEI 97,30 LEI
In stoc Livrare standard în 2-3 zile.

Descrierea produsului

Dacă vă interesează un cearşaf în acelaşi timp moale şi foarte durabil, cearşaful de înfăţat Lyon este o alegere excelentă pentru dumneavoastră. Adecvat şi pentru saltele mai înalte.

Bumbac 100% pentru o delicateţe excepţională

Cearşafurile de calitate superioară sunt realizate din bumbac tors 100%. Bumbacul tors este o versiune extrem de moale de bumbac, rezultat din fibre cu prelucrare specială, înainte de a fi tras în fire textile. Cearşaful este extrem de bine tolerat de către piele, pe care o lasă să respire. Firele de calitate şi o procedură specială de fabricaţie dau naştere unui material suplu şi rezistent, uşor de întreţinut.

Ţesătura de tip jerseu creează cearşafuri elastice

Ţesătura de tip jerseu din bumbac rezultă în urma unei proceduri de realizare a unui material elastic, care se instalează perfect pe saltea. Cearşafurile din jerseu nu se vor șifona graţie elasticităţii lor.

Densitatea ridicată a ţesăturii produce un cearşaf XXL rezistent

Cearşafurile Lyon se caracterizează printr-o densitate foarte ridicată a ţesăturii (180 g/m2), ceea ce le face mai durabile şi le conferă un aspect deosebit mai mult timp. Pe întreaga lungime a marginii există o bandă elastică ce permite o instalare mai uşoară pe saltea. Potrivit chiar și pentru saltele foarte înalte.Întreținere

Cearşaful de pat poate fi spălat la 60 °C, ajutând la menţinerea unui mediu de odihnă în permanenţă curat şi proaspăt. Acesta poate fi, de asemenea, uscat rapid într-un uscător în lunile mai reci de iarnă sau pe timpul verii.

Mai multe informații

Compoziție
100 % bumbac; 180 g/m2.
Caracteristici principale
  • 100 % bumbac
  • Tesătură densă
  • Rezistent la spălări de 60 °C.
  • Prevăzut cu elastic pentru potrivirea ideală pe saltea.
  • Potrivit pentru saltele cu înălțime de până la 45 cm.

Motive pentru cumpărare

Satisfacție garantată

Achiziția dvs. nu este riscantă! Satisfacție garantată înseamnă testarea produselor timp de 14 zile. Dacă nu corespund așteptărilor dvs., puteți să returnați oricând în acest interval.

Evaluări și recenzii