Coșul tău de cumpărături este momentan gol.

Total: 0,00 LEI
Finalizare comanda
Meniu

Vitapur Husă de protecţie pentru saltea Vitapur Andorra

Prelungiţi durata de exploatare a saltelei dumneavoastră cu husa pentru saltea ce permite spălarea. Este umplut cu fibre de bambus pentru managementul umezelii, asigurând un mediu uscat pe timpul nopţii.
Prelungiţi durata de exploatare a saltelei dumneavoastră cu husa pentru saltea ce permite spălarea. Este umplut cu fibre de bambus pentru managementul umezelii, asigurând un mediu uscat pe timpul nopţii.
de la
Pret normal: 340,00 LEI
170,00 LEI -50%

* Campuri Obligatorii

Husă de protecţie pentru saltea Vitapur Andorra
-50% 340,00 LEI 170,00 LEI
In stoc Livrare standard în 2-3 zile.

Descrierea produsului

Husa pentru saltea Vitapur Andorra cu fibre de bambus vă va proteja salteaua şi îi va prelungi durata sa de exploatare, oferindu-vă în plus confortul excepţional şi luxul specifice bambusului natural 100%.

Cea mai bună protecţie pentru salteaua dumneavoastră.

Husa pentru saltea Vitapur Andorra cu fibre de bambus vă protejează eficient salteaua împotriva petelor şi a murdăriei. Salteaua dumneavoastră existentă va redeveni igienică, în timp ce noile saltele vor deveni şi mai confortabile pentru dormit, cu durata de exploatare prelungită. Bumbac natural 100% – doar ce este mai bun pentru pielea dumneavoastră. Mediul sigur de odihnă este asigurat de husa plăcută şi moale, ţesută din bumbac natural. Am ales bumbacul neînălbit, care este şi mai bine tolerat de către piele. Îmbrăţişarea delicată a naturii aduce cu sine un confort plăcut tot timpul anului.

Fibre de bambus pentru un plus de aerisire şi un mediu de odihnă mai igienic.

Husa pentru saltea Vitapur Andorra cu fibre de bambus vă va captiva cu aerisirea sa şi atingerea naturii. Fibrele naturale de bambus asigură un somn şi mai eficient. Atât în forma sa naturală, cât şi sub formă de ţesătură, bambusul îşi păstrează capacitatea excelentă şi unică de a absorbi umezeala, fiind în acest caz de 3-4 ori mai eficient decât bumbacul. Se oferă astfel un mediu de odihnă uscat şi proaspăt.

Benzi elastice pentru ataşare.

Husa pentru saltea dispune de benzi elastice rezistente în colţuri, cu ajutorul cărora îl puteţi instala rapid şi uşor pe saltea. Husa de protecţie pentru saltele permite spălarea pentru o senzaţie de prospeţime şi curăţenie. Husa de protecţie pentru saltele poate fi spălată la 60 °C, ajutându-vă să menţineţi o curăţenie şi o igienă perfecte şi o igienă perfecte. Este, de asemenea, adecvată pentru persoane ce suferă de alergii.Întreținere

Se poate spăla în întregime: pentru a garanta igiena şi curăţenia.

Mai multe informații

Compoziție
Material: bumbac 100%; Umplutură: 70% vâscoză (bambus), 30% ClimaSoft
Caracteristici principale
 • Protecţie excelentă pentru salteaua dumneavoastră: prelungeşte durata de exploatare a saltelei dumneavoastră.
 • Protejează salteaua împotriva petelor şi murdăriei.
 • Ţesătură realizată din 100% bumbac neînălbit: tolerat de către piele and plăcut la atingere.
 • Umplutură realizată din fibre naturale de bambus: pentru ventilaţie suplimentară; adecvată şi pentru persoane care transpiră frecvent.
 • Uşor de montat: cu ajutorul benzilor elastice.
 • Se poate spăla în întregime: pentru a garanta igiena şi curăţenia.
 • Dimensiuni: 90 x 200, 120 x 200, 140 x 200, 160 x 200, 180 x 200 cm.

Motive pentru cumpărare

Fibra de bambus

Fibrele de bambus absorb umiditatea foarte bine și, astfel, vă mențin dormitul întotdeauna plăcut și uscat.

Satisfacție garantată

Achiziția dvs. nu este riscantă! Satisfacție garantată înseamnă testarea produselor timp de 14 zile. Dacă nu corespund așteptărilor dvs., puteți să returnați oricând în acest interval.

Bumbac nealbit

Bumbacul nealbit este complet natural, fără prelucrare chimică. Ca atare, este potrivit pentru pielea sensibilă.

Lavabil până la 60 °C

Produsele sunt lavabile, ceea ce înseamnă conservarea constantă a curățeniei și a igienei în cea mai mare măsură posibilă.

Potrivit pentru persoanele care suferă de alergii

Produsul este spălabil la 60 ° C și este, prin urmare, potrivit pentru persoanele care suferă de alergii. Păstrați igiena la nivel de vârf.

Ghid pentru alegerea huselor de saltea

Pentru a proteja în mod corespunzător salteaua, puteți citi în ghidul pentru alegerea huselor și protecțiilor pentru saltele și puteți lua decizia corectă.

Evaluări și recenzii

5.0
1 părere
Adaugă părerea ta
 • Cristina Barbu
  Calitate

  Fetita mea este alergica la praf, iar topper-ul acesta nu retine praful ceea ce este minunat. Sunt foarte incantata si recomand cu toata increderea.

  Comentariu
  A fost utilă această părere pentru dvs.?