Coșul tău de cumpărături este momentan gol.

Total: 0,00 LEI
Finalizare comanda
Meniu

Vitapur Family Husă impermeabilă de protecţie pentru saltele

Pentru cei ce doresc să prelungească durata de exploatare a saltelei, îmbunătăţind totodată igiena şi protecţia personală. Husele pentru saltea vă pot îmbunătăţi confortul somnului mulţumită materialelor aerisite şi termoreglabile. Husa poate fi spălată la maşină şi se foloseşte uşor.
Pentru cei ce doresc să prelungească durata de exploatare a saltelei, îmbunătăţind totodată igiena şi protecţia personală. Husele pentru saltea vă pot îmbunătăţi confortul somnului mulţumită materialelor aerisite şi termoreglabile. Husa poate fi spălată la maşină şi se foloseşte uşor.
de la 120,00 LEI

* Campuri Obligatorii

Husă impermeabilă de protecţie pentru saltele
120,00 LEI
Stoc epuizat Produsul selectat nu este momentan în stoc. Verificați în magazinele noastre.

Descrierea produsului

Topperul Protect pentru saltele oferă o protecţie eficientă a saltelei dumneavoastră împotriva petelor şi a umezelii, fiind astfel excelentă atât pentru copii, cât şi pentru persoane ce suferă de incontinenţă. Husa de protecţie asigură o suprafaţă proaspătă pentru odihnă şi un mediu uscat.

Husă impermeabilă pentru o protecţie absolută a saltelei dumneavoastră.

Husa impermeabilă nu permite trecerea lichidelor, ajutându-vă să feriţi salteaua de umezeală. Husa impermeabilă se recomandă cu precădere în cazuri de incontinenţă şi doriţi să protejaţi salteaua. Husa este utilă şi în cazul copiilor mici care udă patul. Cu topperul pentru saltea Protect veţi prelungi durata de exploatare a saltelei dumneavoastră.

Ventilaţie excelentă pentru un confort sporit

Chiar dacă husa este impermeabilă, aceasta lasă totuşi să treacă aerul şi aburul. Ţesătura poate astfel respira, împiedicând complet acumularea de umezeală în salteaua dumneavoastră. În acest fel un mediu de odihnă uscat este întotdeauna posibil.

Benzi elastice pentru ataşare.

Topperul pentru saltea dispune în colţuri de benzi elastice rezistente, cu ajutorul cărora îl puteţi monta pe saltea în mod rapid şi facil. Topperul pentru saltea se poate spăla pentru a asigura prospeţimea şi curăţenia. Topperul pentru saltea poate fi spălat la 60 °C, ajutându-vă să menţineţi o curăţenie şi o igienă perfecte. Este, de asemenea, adecvat pentru persoane ce suferă de alergii.Întreținere

Topperul impermeabil de protecţie pentru saltele poate fi spălat la 60 °C.

Mai multe informații

Compoziție
80% bumbac, 20% poliester
Caracteristici principale
  • Topper impermeabil pentru saltele: protecţie perfectă a saltelei dumneavoastră împotriva umezelii, murdăriei şi petelor.
  • Protecţie excelentă pentru salteaua dumneavoastră: îi prelungeşte durata de exploatare.
  • Adecvată în special pentru copii şi persoană care suferă de incontinenţă.
  • Uşor de montat: cu ajutorul benzilor elastice.
  • Se poate spăla în întregime: pentru a garanta igiena şi curăţenia.
  • Dimensiuni: 90 x 190, 90 x 200, 120 x 200, 140 x 200, 160 x 200, 180 x 200 cm.

Motive pentru cumpărare

Satisfacție garantată

Achiziția dvs. nu este riscantă! Satisfacție garantată înseamnă testarea produselor timp de 14 zile. Dacă nu corespund așteptărilor dvs., puteți să returnați oricând în acest interval.

Prelungește durata de viață a saltelei tale

Husele de saltea sunt o soluție ideală pentru salteaua dvs., deoarece acestea prelungesc durata de viață a saltelei dvs.

Evaluări și recenzii