Autumn SALE Până la ✅ 60% reducere la sute de produse pentru acasă ✅ Transport GRATUIT peste 200 lei ✅ CADOU Garantat peste 300 lei Profită ✅
Oferta
expiră în
00
zile
00
ore
00
min
00
sec

Coșul tău de cumpărături este momentan gol.

Total: 0,00 LEI
Finalizare comanda
Meniu
Vitapur vă oferă acum linguri Rosmarino din lemn pentru paste. Aspectul natural al lemnului de acacia şi designul autentic oferă bucătăriei dumneavoastră o notă specială.

Rosmarino Lingură pentru paste și salate Rosmarino

Vitapur vă oferă acum linguri Rosmarino din lemn pentru paste. Aspectul natural al lemnului de acacia şi designul autentic oferă bucătăriei dumneavoastră o notă specială.

Autumn SALE!

Până la ✅ 60% reducere la sute de produse
✅ Transport GRATUIT peste 200 lei
CADOU Garantat peste 300 lei
00
zile
00
ore
00
min
00
sec
de la
Pret normal: 22,00 LEI
15,40 LEI -30%

* Campuri Obligatorii

In stoc Livrare standard în 2-3 zile.

Descrierea produsului

Lingura Rosmarino din lemn pentru paste este indispensabilă atât în bucătăria modernă, cât şi în cea tradiţională. Lingura pentru paste cu design bine definit este perfect netedă şi plăcută la atingere. Nu deteriorează ustensilele de bucătărie, fiind astfel adecvată şi pentru vase de gătit cu acoperire sensibilă de protecţie. Lingura pentru paste cu margini dinţate este concepută special pentru a scoate pastele, mai exact spaghete.

Lingură din lemn concepută special pentru paste.

Lingura Rosmarino din lemn pentru paste are o formă clasică, însă şi margini dinţate, fiind astfel foarte potrivită pentru scoaterea pastelor, în special a spaghetelor.

Formă simplă, design modern.

Lemn rezistent de acacia. Lingura pentru paste este realizată din lemn de acacia. Lemnul de acacia este galben-maroniu sau maro auriu. Este solid, elastic şi deosebit de flexibil. Acest soi de lemn este printre cele mai durabile, cu o durată sa de exploatare foarte lungă. Datorită rezistenţei sale ridicate, acest lemn poate fi folosit şi pentru a fabrica ustensile de bucătărie.

Acoperire de protecţie pentru durabilitate.

Lingura pentru paste este prevăzută cu o acoperire de protecţie pentru durabilitate sporită. Acoperirea este naturală, incoloră, inodoră, insipidă şi inofensivă.Întreținere

Lingura pentru paste este uşor de curăţat. Este suficientă clătirea sa la jet de apă şi ştergerea cu o cârpă uscată. Lemnul de acacia este cunoscut pentru uscarea sa rapidă.

Mai multe informații

Caracteristici principale
  • Lingură utilă din lemn pentru paste: pentru scoaterea pastelor.
  • Aspect natural: notă familială şi tradiţională.
  • Realizat din lemn de acacia: lemn rigid şi rezistent.
  • Adecvată utilizării şi împreună cu ustensile de bucătărie delicate/acoperite.
  • Dimensiuni: 32 x 6,5 x 1,4 cm.

Motive pentru cumpărare

Satisfacție garantată

Achiziția dvs. nu este riscantă! Satisfacție garantată înseamnă testarea produselor timp de 14 zile. Dacă nu corespund așteptărilor dvs., puteți să returnați oricând în acest interval.

Evaluări și recenzii