Autumn SALE Până la ✅ 60% reducere la sute de produse pentru acasă ✅ Transport GRATUIT peste 200 lei ✅ CADOU Garantat peste 300 lei Profită ✅
Oferta
expiră în
00
zile
00
ore
00
min
00
sec

Coșul tău de cumpărături este momentan gol.

Total: 0,00 LEI
Finalizare comanda
Meniu
Vitapur oferă acum lingurile Rosmarino din lemn cu caneluri pentru amestecat. Aspectul natural al lemnului de acacia şi designul autentic oferă bucătăriei dumneavoastră o notă specială.

Rosmarino Lingură perforată Rosmarino

Vitapur oferă acum lingurile Rosmarino din lemn cu caneluri pentru amestecat. Aspectul natural al lemnului de acacia şi designul autentic oferă bucătăriei dumneavoastră o notă specială.

Autumn SALE!

Până la ✅ 60% reducere la sute de produse
✅ Transport GRATUIT peste 200 lei
CADOU Garantat peste 300 lei
00
zile
00
ore
00
min
00
sec
de la
Pret normal: 22,00 LEI
15,40 LEI -30%

* Campuri Obligatorii

In stoc Livrare standard în 2-3 zile.

Descrierea produsului

Lingura Rosmarino din lemn cu caneluri pentru amestecat este indispensabilă atât în bucătăria modernă, cât şi în cea tradiţională. Lingura de lemn pentru amestecat cu design bine definit este perfect netedă şi plăcută la atingere. Nu deteriorează ustensilele de bucătărie, fiind adecvată şi pentru vase de gătit cu acoperire delicată. Această lingură de lemn prezintă caneluri, deosebit de utile pentru a culege mâncarea friptă din ulei.

Lingura de lemn pentru amestecat cu caneluri are utilităţi variate.

Lingura Rosmarino de lemn pentru amestecat cu caneluri are o formă clasică, fiind astfel adecvată în mai multe scopuri. Cu aceasta puteţi culege uşor mâncarea friptă din uleiul încins, roşiile din apa fiartă sau o puteţi folosi pentru a servi legume.

Lemn rezistent de acacia.

Lingura de lemn pentru amestecat cu caneluri este realizată din lemn de acacia. Lemnul de acacia este galben-maroniu sau maro auriu. Este solid, elastic şi deosebit de flexibil. Acest soi de lemn este printre cele mai durabile, cu o durată sa de exploatare foarte lungă. Datorită rezistenţei sale ridicate, poate fi folosit şi pentru a fabrica ustensile de bucătărie.

Acoperire de protecţie pentru durabilitate.

Lingura de lemn pentru amestecat cu caneluri este prevăzută cu o acoperire de protecţie pentru durabilitate sporită. Acoperirea este naturală, incoloră, inodoră, insipidă şi inofensivă.Întreținere

Lingura de lemn pentru amestecat cu caneluri este uşor de curăţat. Este suficientă clătirea sa la jet de apă şi ştergerea cu o cârpă uscată. Lemnul de acacia este cunoscut pentru uscarea sa rapidă.

Mai multe informații

Caracteristici principale
  • Lingură de lemn pentru amestecat cu caneluri: folosită cu scopuri variate, precum scoaterea mâncărurilor fripte din ulei.
  • Aspect natural: notă familială şi tradiţională.
  • Realizat din lemn de acacia: lemn rigid şi rezistent. • Adecvată utilizării şi împreună cu ustensile de bucătărie delicate/acoperite.
  • Dimensiuni: 32 x 6,5 x 1,4 cm.

Motive pentru cumpărare

Satisfacție garantată

Achiziția dvs. nu este riscantă! Satisfacție garantată înseamnă testarea produselor timp de 14 zile. Dacă nu corespund așteptărilor dvs., puteți să returnați oricând în acest interval.

Evaluări și recenzii