Summer Sale Sezonul reducerilor de vară! Până la ✅60% Reducere la sute de produse pentru acasă + ✅CADOU surpriză pentru comenzi peste 249,99 lei! Profită »

Coșul tău de cumpărături este momentan gol.

Total: 0,00 LEI
Finalizare comanda
Meniu
Vitapur oferă acum gama Rosmarino de linguri din lemn pentru amestecat. Aspectul natural al lemnului de acacia şi designul autentic oferă bucătăriei dumneavoastră o notă specială.

Rosmarino Lingură din lemn Rosmarino

Vitapur oferă acum gama Rosmarino de linguri din lemn pentru amestecat. Aspectul natural al lemnului de acacia şi designul autentic oferă bucătăriei dumneavoastră o notă specială.
de la
Pret normal: 22,00 LEI
15,40 LEI -30%

* Campuri Obligatorii

In stoc Livrare standard în 2-3 zile.

Descrierea produsului

Lingura de lemn pentru amestecat este indispensabilă atât în bucătăria modernă, cât şi în cea tradiţională. Lingura de lemn cu design bine definit este perfect netedă şi plăcută la atingere. Nu deteriorează ustensilele de bucătărie, fiind adecvată şi pentru vase de gătit cu acoperire delicată.

Forma clasică a lingurii de lemn pentru amestecat.

Lingura de lemn pentru amestecat are o formă complet clasică, fiind astfel potrivită pentru amestecarea diferitelor feluri de mâncare. Formă simplă, design modern.

Lemn rezistent de acacia.

Lingura este realizată din lemn de acacia. Lemnul de acacia Lemnul de acacia este galben-maroniu sau maro auriu. Este solid, elastic şi deosebit de flexibil. Acest soi de lemn este printre cele mai durabile, cu o durată sa de exploatare foarte lungă. Datorită rezistenţei sale ridicate, acest lemn poate fi folosit şi pentru a fabrica ustensile de bucătărie.

Acoperire de protecţie pentru durabilitate.

Lingura de lemn pentru amestecat este prevăzută cu o acoperire de protecţie pentru durabilitate sporită. Acoperirea este naturală, incoloră, inodoră, insipidă şi inofensivă.Întreținere

Lingura de lemn pentru amestecat este uşor de curăţat. Este suficientă clătirea sa la jet de apă şi ştergerea cu o cârpă uscată. Lemnul de acacia este cunoscut pentru uscarea sa rapidă.

Mai multe informații

Caracteristici principale
  • Lingură adăugată din lemn pentru amestecare: pentru amestecarea diferitelor feluri de mâncare.
  • Aspect natural: notă familială şi tradiţională.
  • Realizat din lemn de acacia: lemn rigid şi rezistent.
  • Adecvată utilizării şi împreună cu ustensile de bucătărie delicate/acoperite.
  • Dimensiuni: 32 x 6,5 x 1,4 cm.

Evaluări și recenzii