Autumn SALE Până la ✅ 60% reducere la sute de produse pentru acasă ✅ Transport GRATUIT peste 200 lei ✅ CADOU Garantat peste 300 lei Profită ✅
Oferta
expiră în
00
zile
00
ore
00
min
00
sec

Coșul tău de cumpărături este momentan gol.

Total: 0,00 LEI
Finalizare comanda
Meniu
Forma clasică a pernei cu pene și puf de gâscă Finland Premium este considerată a fi o pernă de real confort. Oferă un suport excelent pentru dormit în toate pozițiile de dormit, iar moliciunea sa excepțională îi va impresiona în special pe cei cărora le place să doarmă pe burtă. Întreaga pernă este realizată din materiale 100% naturale. Perna este complet lavabilă la 30° C.

Vitapur Pernă clasică cu pene și puf de gâscă Vitapur Finland Premium - 50x70 cm

 • Pernă clasică pentru toate pozițiile de dormit.
 • Pernă moale pentru pliere și răsucire.
 • O combinație de materiale 100% naturale.
 • Pernă complet lavabilă.

Autumn SALE!

Până la ✅ 60% reducere la sute de produse
✅ Transport GRATUIT peste 200 lei
CADOU Garantat peste 300 lei
00
zile
00
ore
00
min
00
sec
de la
Pret normal: 199,00 LEI
159,20 LEI -20%

* Campuri Obligatorii

In stoc Livrare standard în 2-3 zile.

Forma clasică a pernei cu pene și puf de gâscă Finland Premium este considerată a fi o pernă de real confort. Oferă un suport excelent pentru dormit în toate pozițiile de dormit, iar moliciunea sa excepțională îi va impresiona în special pe cei cărora le place să doarmă pe burtă. Întreaga pernă este realizată din materiale 100% naturale. Perna este complet lavabilă la 30° C.

 1. Husă: bumbac
  Husa de pernă este fabricată din bumbac țesut dens, care vă va răsfăța cu o senzație plăcută și o aerisire excepțională. Fibrele de bumbac se caracterizează prin absorbție excepțională, absorbția umezelii și întreținere ușoară.
 2. Căptușeală husă: puf și pene de gâscă
  Raportul ideal dintre cele mai mici și mai moi pene de gâscă, care captează perfect aerul și oferă căldură și moliciune, și puf, care oferă volum și oferă suport adecvat.
 3. Umplutură: pene de gâscă
  Penele de gâscă din interior asigură structura și fermitatea corespunzătoare a pernei pe tot parcursul nopții. Perna menține astfel structura voluminoasă și permite păstrarea căldurii în timpul somnului.
Alegerea ideală pentru a dormi în toate pozițiile de dormit

Alegerea ideală pentru a dormi în toate pozițiile de dormit

Perna clasică este potrivită pentru toate pozițiile de dormit. Este o alegere ideală pentru oricine nu știe ce pernă ți s-ar potrivi cel mai bine sau dacă dormi la fel în toate pozițiile de dormit. Indiferent de poziția de dormit, perna va oferi un somn excelent și un sprijin optim pentru gât și cap, astfel încât te vei trezi plin de energie și odihnit.
 Puf și pene de gâscă pentru toți cei care apreciază confortul

Puf și pene de gâscă pentru toți cei care apreciază confortul

Perna este recomandată tuturor celor care iubesc confortul și moliciunea, se bucură de senzația de căldură blândă și doarme într-un climat natural de somn. Pernele cu puf au avantajul de a fi extrem de flexibile, păstrându-și forma și oferind un sprijin bun pentru cap și gât. Le puteți răsuci și plia dacă doriți, vor reveni întotdeauna la forma lor originală și vor menține același grad de confort noapte după noapte.
Umplută cu o combinație de puf și pene pentru un lux și mai mare

Umplută cu o combinație de puf și pene pentru un lux și mai mare

Caracteristica specială a pernei este compoziția sa. Stratul exterior al materialului de umplutură este format din 70% puf de gâscă, care asigură o catifelare completă la contactul cu pielea și 30% pene de gâscă, care împreună cu 100% pene de gâscă din interior, oferă pernei volum și susținere. O astfel de structură conferă pernei o înălțime și o moliciune adecvate, astfel încât perna se adaptează perfect corpului și nu își pierde forma.
O combinație de materiale 100% naturale

O combinație de materiale 100% naturale

Husa confecționată din bumbac 100% țesut dens crește și mai mult confortul pernei și previne scurgerea umpluturii. Bumbacul este considerat a fi unul dintre cele mai populare materiale, caracterizat prin proprietăți mari de respirabilitate și absorbție a umezelii. O combinație special dezvoltată de puf și pene de gâscă din umplutura pernei o fac moale și ușoară fără a pierde suportul și stabilitatea în timpul somnului. O astfel de combinație de materiale 100% naturale oferă un suport moale capului și oferă o senzație plăcută de căldură.
Pernă lavabilă pentru prospețime și curățenie

Pernă lavabilă pentru prospețime și curățenie

Perna poate fi spălată complet la 30° C, menținând astfel curățenia și igiena la cel mai înalt nivel. După spălarea produselor cu puf și pene, este crucial să uscați perna cât mai curând posibil, pentru care vă recomandăm să folosiți un uscător de rufe.
De ce să cumperi
 1. O pernă clasică, potrivită pentru toate pozițiile de dormit și pentru oricine se întoarce mult în timpul somnului.
 2. Pernă extrem de moale și practic flexibilă, potrivită pentru oricine pliază și răsucește perna în timpul somnului. Perna revine la poziția sa după fiecare zi, pentru un sprijin optim pentru gât și cap.
 3. Pielea dvs. va fi în contact cu materiale 100% naturale, astfel încât perna este potrivită pentru oricine are probleme cu pielea. Bumbacul țesut dens din husa de pernă va oferi un mediu de somn uscat și aerisit.
 4. Umplerea dublă a pernei îi va impresiona pe toți cei care cunosc secretele somnului bun și proprietățile pozitive ale produselor din puf de gâscă cu combinația sa de puf și pene.
 5. Perna este complet lavabilă la 30° C, potrivită pentru toată lumea cu pielea sensibilă și problematică. Penele și puful de gâscă nu sunt recomandate persoanelor alergice și astmatice.
Întreținere

Scuturați perna de mai multe ori și ventilați-o în aer liber, fără a o expune la lumina directă a soarelui. Perna este complet lavabilă la 30° C, deci nu se dezvoltă acarieni în ea. După spălarea produselor cu puf și pene, este crucial să uscați perna cât mai curând posibil, pentru care vă recomandăm să folosiți un uscător de rufe. Pentru a evita lipirea umpluturii, adăugați câteva mingi de tenis în uscătorul de rufe, care vor slăbi uniform umplutura în timpul uscării. Agitați perna de mai multe ori în timpul ciclurilor de uscare. Dacă nu aveți un uscător de rufe acasă, vă recomandăm să folosiți o curățătorie.

Caracteristici generale
 • Formă pernă clasică.
 • Husă 100% bumbac.
 • Căptușeală husă 70% puf de găscă, 30% pene de gâscă.
 • Umplutură 100% pene de gâscă.
 • Umplutură detașabilă nu.
 • Lavabil da, complet la 30° C.
 • Potrivit pentru uscător de rufe da.
 • Nu este potrivit pentru persoanele care suferă de alergii.
 • Certificat OEKO-TEX da, standard 100.
 • Dimensiuni 50 x 70 x 15 cm.

Evaluări și recenzii

5.0
1 părere
Adaugă părerea ta
 • Nina Pupaher , www.vitapur.si
  excelent (Translated by Google)

  Foarte multumit. Perna a îndeplinit toate așteptările. (Translated by Google)

  Odlicno
  Zelo zadovoljna. Vzglavnik izpolnil vsa pricakovanja .

  Comentariu
  A fost utilă această părere pentru dvs.?