Coșul tău de cumpărături este momentan gol.

Total: 0,00 LEI
Finalizare comanda
Meniu

Vitapur Pilotă cu puf de gâscă Vitapur Finland

Dacă vă este frig frecvent, ar trebui să alegeţi cea mai călduroasă pătură! Pătura pufoasă Finland încălzeşte până şi pe cei mai friguroşi utilizatori.
Dacă vă este frig frecvent, ar trebui să alegeţi cea mai călduroasă pătură! Pătura pufoasă Finland încălzeşte până şi pe cei mai friguroşi utilizatori.
de la
Pret normal: 920,00 LEI
460,00 LEI -50%

* Campuri Obligatorii

Pilotă cu puf de gâscă Vitapur Finland
-50% 920,00 LEI 460,00 LEI
In stoc Livrare standard în 2-3 zile.

Descrierea produsului

Vă puteţi imagina învelindu-vă noaptea într-o pătură moale şi pufoasă, care nu prezintă greutate suplimentară şi oferă o căldură excelentă? De această experienţă veţi avea parte cu pătura pufoasă Finland.

Pătură ideală pentru lunile mai friguroase

Pătura Finland aduce un confort şi o căldură ideală fără greutate excesivă. Mănunchiurile mari din puf oferă o excelentă izolare termică excelentă ce permite corpului dumneavoastră să îşi menţină temperatura normală întreaga noapte.

Ţesătura husei realizată din bumbac

100% asigură un mediu de dormit bine tolerat de către piele. Faţa păturii vă va dezmierda cu atingerea sa plăcută, fiind ţesută din bumbac natural 100%. Acest bumbac este mult mai aerisit decât alte materiale, fiind şi bine tolerat de către piele. Astfel, pătura este adecvată şi persoanelor cu tegument sensibil şi problematic.

Umplută cu puf de gâscă albă 90%

Cel mai curat puf de gâscă garantează o căldură şi o delicateţe deosebite. Pătura este umplută cu puf de gâscă albă 90%, acesta fiind procentul maxim de posibil de puritate pentru o pătură. Nu veţi putea simţi la atingere niciun fel de particule dure sau ascuţite. Având o structură „cu buzunare”, uitaţi de grija scăpării umpluturii. Pătura este matlasată la interior cu buzunare, fapt ce previne efectiv distribuţie neuniformă a pufului pe suprafaţa păturii. Pătura cu dimensiunile: 140 x 200 este compusă din 48 de buzunare separate!

Înainte de achiziţia păturii din puf, este bine de ştiut

Penele şi puful nu reprezintă unul şi acelaşi lucru. Cu cât o pătură conţine mai mult puf, cu atât aceasta devine mai călduroasă, mai uşoară şi mai moale. În spatele ţesăturilor colorate şi a preţurilor scăzute se ascund de obicei puf amestecat de calitate inferioară sau chiar resturi de pene mărunţite.

Pătura că poate fi spălată pentru o senzaţie de prospeţime şi curăţenie

Pătura poate fi spălată la 40 °C, permiţându-vă să menţineţi un nivel maxim de curăţenie şi igienă, şi va rămâne întotdeauna curată şi proaspătă.Întreținere

Pilota poate fi spălată la 40 °C.

Mai multe informații

Compoziție
Bumbac 100%, cu delimitări, pentru a preveni umplutura din puf să se deplaseze prin ţesătură; Umplutură: puf de gâscă albă 90%, pene de gâscă 10%; 350 g/m2
Caracteristici principale
 • Pilotă excepţional de moale: somn confortabil în nopţile mai reci, încălzeşte până şi pe cei mai friguroşi utilizatori.
 • Adecvată pentru: temperatura camerei între 14 şi 18 °C.
 • Ţesătura husei realizată din bumbac 100%: bine tolerat de către piele.
 • Umplută cu puf de gâscă albă 90%: procent maxim de puritate a pufului, care asigură delicateţe şi căldură de excepţie.
 • Matlasată la interior: buzunarele matlasate împiedică distribuţia neuniformă a umpluturii din puf în pătură.
 • Pilotă ce se poate spăla: la 40 °C.
 • Dimensiuni: 140 x 200, 140 x 220, 200 x 200, 200 x 220, 250 x 200, 250 x 220 cm.

Motive pentru cumpărare

Satisfacție garantată

Achiziția dvs. nu este riscantă! Satisfacție garantată înseamnă testarea produselor timp de 14 zile. Dacă nu corespund așteptărilor dvs., puteți să returnați oricând în acest interval.

Bumbac natural

Produse fabricate din bumbac sunt aerisite, și, prin urmare, potrivite pentru pielea sensibilă. Bumbac natural care respiră cu tine.

Puf

Puful nu se distinge numai prin moliciune plăcută ci, de asemenea, prin căldură excepțională. Produsele de puf sunt cele mai călduroase de pe piață.

Ghid pentru alegerea pilotei

Dacă trebuie să decizi între diferitele pilote și nu ești sigur de alegerea ta, avem un ghid special pregătit pentru tine, ceea ce va face alegerea mai ușoară.

Evaluări și recenzii

5.0
1 părere
Adaugă părerea ta
 • Antonia , www.vitapur.hr
  perfect (Translated by Google)

  Cea mai ușoară pătură pe care am avut-o, pufoasă și încălzește fantastic și, de asemenea, respirabilă, cea mai bună achiziție de până acum! L-am cumpărat acum câțiva ani și sunt încă încântat :) (Translated by Google)

  Savršeno
  Najlaganiji pokrivač koji sam imala, fluffy i grije fantastično, a isto tako i prozračan, najbolja kupnja ikad! Kupila sam ga prije par godina i i dalje sam oduševljena:)

  Comentariu
  A fost utilă această părere pentru dvs.?