Reduceri Colorate de la Iepuraș De Paște, prinde ouăle cu reduceri! ✅ Până la 60% Reducere la sute de produse pentru acasă! ✅ Transport Gratuit pentru comenzi peste 200 lei! Profită »

Coșul tău de cumpărături este momentan gol.

Total: 0,00 LEI
Finalizare comanda
Meniu
Prosop din bumbac strâns țesut și foarte absorbant. Are o proprietate excepțională de absorbție a umidității și uscare rapidă. Dimensiuni disponibile: 50 x 100 cm, 70 x 140 cm, 100 x 180 cm

Svilanit Prosop Svilanit Relax - bej

Prosop din bumbac strâns țesut și foarte absorbant. Are o proprietate excepțională de absorbție a umidității și uscare rapidă. Dimensiuni disponibile: 50 x 100 cm, 70 x 140 cm, 100 x 180 cm
de la
Pret normal: 99,00 LEI
69,30 LEI -30%

* Campuri Obligatorii

Prosop Svilanit Relax - bej
-30% 99,00 LEI 69,30 LEI
Stoc epuizat Produsul selectat nu este momentan în stoc.

Descrierea produsului

Prosoapele Svilanit sunt realizate din cel mai moale bumbac. Un simplu prosop este îmbogățit cu o subtilă bordură decorativă și va fi folosit multă vreme, având o țesătură densă.

100 % bumbac – ce este mai bun pentru pielea ta

Prosoapele Relax sunt realizate din țesătură densă 100% bumbac.Au un grad de permeabilitate mai mare și uscare rapidă. Prosoapele sunt mai groase, dar fără a oferi o greutate mare. Ele sunt de asemenea potrivite pentru pielea sensibilă și delicată, atât pentru copii cât și pentru adulți.

Prosoapele Relax – pentru întreaga familie

Culorile neutre, calitățile materialului și tehnica prin care sunt țesute garantează satisfacția întregii familii.

Prosopele Relax sunt durabile și au fost create cu mici detalii estetice, atrăgătoare, linii simple, oferind o estetică ce îmbină simplitatea cu o moliciune de lux.Întreținere

Prosoapele sunt lavabile la 60 ° C. Se recomandă ca produsele închise la culoare și cele deschise să fie spălate separat.

Mai multe informații

Compoziție
100 % bumbac, 500 g/m2.
Caracteristici principale
  • Țesătură de înaltă densitate pentru a absorbi apa
  • Uscare rapidă
  • 100% bumbac pentru cel mai înalt nivel de confort
  • Margine decorativă
  • Dimensiuni disponibile: 50 x 100 cm, 70 x 140 cm, 100 x 180 cm

Motive pentru cumpărare

Țesătură de densitate mare

Materialul textil țesut dens este mult mai rezistent și durabil decât țesătura obișnuită. Produsul are o durată de viață mai lungă.

Evaluări și recenzii