Reduceri Colorate de la Iepuraș De Paște, prinde ouăle cu reduceri! ✅ Până la 60% Reducere la sute de produse pentru acasă! ✅ Transport Gratuit pentru comenzi peste 200 lei! Profită »

Coșul tău de cumpărături este momentan gol.

Total: 0,00 LEI
Finalizare comanda
Meniu
Salteaua cu 7 zone cu esenţă de muşeţel şi 2 centimetri de spumă cu memorie asigură somnul adânc şi plăcut.
Miezul de 14 centimetri dispune de 7 zone care susţin corect toate părţile corpului dumneavoastră şi asigură un somn foarte odihnitor. Forma sa anatomică oferă un sprijin bun pentru coloana vertebrală.

Hitex Saltea din spumă cu memorie cu mușețel Hitex Camomile 14+2 Memory

Salteaua cu 7 zone cu esenţă de muşeţel şi 2 centimetri de spumă cu memorie asigură somnul adânc şi plăcut.
Miezul de 14 centimetri dispune de 7 zone care susţin corect toate părţile corpului dumneavoastră şi asigură un somn foarte odihnitor. Forma sa anatomică oferă un sprijin bun pentru coloana vertebrală.
de la
Pret normal: 990,00 LEI
792,00 LEI -20%

* Campuri Obligatorii

Saltea din spumă cu memorie cu mușețel Hitex Camomile 14+2 Memory
-20% 990,00 LEI 792,00 LEI
In stoc Livrare standard în 2-3 zile.

Descrierea produsului

Salteaua cu 7 zone cu esenţă de muşeţel şi 2cm de spumă cu memorie oferă un somn plăcut, de calitate, la un preţ avantajos. Suportul corect pentru corp, mireasma delicată de muşeţel şi spuma cu memorie optimizează confortul somnului, constituind o excelentă soluţie pentru odihna plăcută.

7 zone – suport excelent şi poziţie corectă a corpului

Salteaua ergonomică prezintă 7 variaţii diferite de duritate pe lungimea sa. Secţiunile de duritate variată aranjate corespunzător asigură o susţinere corectă a corpului dumneavoastră. Punctul cu cea mai mare apăsare a corpului pe saltea este în zona umerilor, motiv pentru care acea zonă va fi cea mai moale. Deoarece corpul necesită cea mai mare susţinere în zona lombară, salteaua trebuie să fie cât mai tare în acea zonă. În acest fel, coloana dumneavoastră adoptă o formă dreaptă şi se odihneşte în poziţia fiziologică corectă, facilitându-i detensionarea. Coloana vertebrală este una dintre componentele cele mai importante ale corpului, fiind şi printre cele supuse cel mai mult la efort.

Miez ortopedic pentru un somn confortabil

Miezul saltelei este realizat din spumă poliuretanică avansată şi extrem de elastică SleepCell Support, care vă oferă confortul şi suprafaţa moale de care aveţi nevoie după o lungă zi de muncă. Înălţimea miezului este importantă în asigurarea suportului pentru corp şi a unui plus de confort. Miezul înalt de 14 cm (14+2), prin forma sa, oferă un suport corect oferă coloanei un suport corect şi permite o ajustarea mai facilă în zona ambilor umeri şi pe partea laterală, făcându-vă odihna şi mai plăcută. Salteaua Camomilo vă va oferi toată odihna confortabilă, sănătoasă şi de calitate mulţumită înălţimii sale şi densităţii miezului. Spuma cu memorie vă induce o senzaţie excelentă de plutire în aer când vă aşezaţi. Miezul avansat realizat din spumă poliuretanică a fost optimizat cu 2cm de Spumă confortabilă cu memorie ViscoCell Memory în husa care permite spălarea şi este înmiresmată cu esenţă de muşeţel. Spuma cu memorie a fost o descoperire revoluţionară, aparţinând astronauţilor, care se protejau împotriva forţei gravitaţionale în momentul decolării. Spre deosebire de alte spume, spumă cu memorie are o densitate mai mare şi este sensibilă la temperatură. Se înţelege astfel că aceasta se adaptează la forma şi greutatea corpului pentru o cuprindere perfectă, iar când presiunea dispare, spuma îşi recapătă lent forma iniţială. Având corpul relaxat, previne trezitul pe timpul nopţii, cuprinzând corpul perfect fără a pune presiune pe acesta. Întrucât somnul este mai confortabil, vă veţi mişca mai puţin în timpul nopţii, perna devenind o soluţie excelentă pentru toţi cei care se trezesc constant în timpul nopţii din cauza poziţiei lor de dormit.

Muşeţelul calmează şi vă ajută să aveţi un somn mai odihnitor

Ţesătura folosită pentru husa saltelei este înmiresmată cu esenţă de muşeţel, cunoscut de secole pentru proprietăţile sale benefice. Mireasma de muşeţel inspiră veselie, căldură şi optimism, în timp ce aduce prospeţime şi vă ajută să vă relaxaţi.

Ambalare în vacuum pentru un transport practic, igienic şi cu costuri reduse.

Salteaua Camomile este ambalată în vacuum, ceea ce aduce numeroase avantaje. Ambalarea în vacuum este deosebit de practică pentru transport, saltea având astfel un volum mai mic, ceea ce permite un transport organizat şi cu costuri reduse; puteţi transporta multe produse la un singur drum în acest fel, reducând numărul de deplasări, precum şi emisiile de CO2. Ambalarea în vacuum este totodată extrem de igienică, produsul fiind sigilat ermetic şi păstrându-şi perfect curăţenia şi prospeţimea.

Fabricată în Slovenia

Saltelele noastre Hitex sunt fabricate în Slovenia şi reflectă o tradiţie de peste 20 de ani. Pentru dumneavoastră am folosit doar materiale de înaltă calitate, cu confort excepţional şi alese atent.Întreținere

Miezul nu se poate spăla. Husa Camomile cu îndepărtare facilă permite spălarea la 30 °C, aducând cu sine întreţinere facilă, prospeţime plăcută a saltelei dumneavoastră şi curăţenie.

Mai multe informații

Compoziție
Material: poliester 100% (Climasoft) Umplutura husei pe faţa superioară: poliuretan 100% (Spumă cu memorie ViscoCell) Umplutura husei pe faţa inferioară şi laterală: poliester 100% Miez saltea: spumă sin poliester SleepCell Support Întreţinere: Miezul nu se poate spăla. Husa cu memorie poate fi spălată la 30° C.
Caracteristici principale
 • Husă înmiresmată cu esenţă delicată de muşeţel: oferă un somn mai liniştit.
 • Miez înalt de 16 cm (14+2): oferă corpului suport excelent în timpul somnului.
 • Miez realizat din spumă poliuretanică avansată SleepCell Support: pentru confort sporit şi senzaţie de moale.
 • 2 cm suplimentari de spumă cu memorie ViscoCell Memory, la interiorul husei, pentru o adaptare excelentă la corpul dumneavoastră.
 • 7 zone: pentru un suport corect al coloanei dumneavoastră vertebrale.
 • Husă care permite spălarea: pentru a asigura curăţenia şi prospeţimea.
 • Uşor de transportat: Salteaua are un volum redus datorită ambalării în vacuum.
 • Ambalare în vacuum: vă permite să transportaţi salteaua în mod igienic, fără avarii şi cu costuri reduse.
 • Produs în Slovenia: fabricaţie de calitate.
 • Perioadă de probă de 30 de zile: puteţi testa salteaua pentru a vă convinge dacă vi se potriveşte.
 • Opţiune de plată în rate.

Motive pentru cumpărare

Testul de 30 de zile

Pentru a fi complet sigur că faceți alegerea corectă și că salteaua într-adevăr vi se potrivește, vi se oferă o perioadă de probă de 30 de zile.

Salteaua cu 7-zone

Salteaua cu 7 zone oferă suport adecvat pentru întregul corp. În fiecare zonă are grija unui suport optim pentru diferite secțiuni ale corpului și se ajustează perfect acestora

Esență de mușețel

Esența de mușețel este cunoscută pentru un număr de calități pozitive. Ea are un efect pozitiv asupra bunăstării și inspiră un sentiment de bucurie și căldură.

Satisfacție garantată

Achiziția dvs. nu este riscantă! Satisfacție garantată înseamnă testarea produselor timp de 14 zile. Dacă nu corespund așteptărilor dvs., puteți să returnați oricând în acest interval.

Plata în rate

Atunci când cumpărați mai mult de 58 €, puteți plăti in rate. Numărul maxim de rate este de 4, iar atunci când cumpărați saltele latex și saltele cu buzunare cu arcuri este de până la 12.

Fața lavabilă

Cu fața lavabilă, produsele vor fi curate și în stare proaspătă. Prin urmare, somnul tă+C46u va fi întotdeauna igienic.

Produs sloven

Produsele noastre se disting prin fabricație slovenă, însoțită de o tradiție și o calitate verificată.

Ambalare în vid

Ambalarea în vid permite un transport rentabil și ușor, deoarece și salteaua ocupă foarte puțin spațiu.

Ghid pentru alegerea unei saltele

Dacă nu sunteți sigur care saltea vi s-ar potrivi cel mai bine, avem un ghid special pregătit pentru dvs., ceea ce va face alegerea mai ușoară.

Evaluări și recenzii

4.8
1 părere
Adaugă părerea ta
 • Maja , www.vitapur.si
  Super confortabil (Translated by Google)

  Un pat care se adaptează perfect corpului, trezindu-se în sfârșit fără dureri de spate. Funcțional, confortabil și accesibil. (Translated by Google)

  Super udobno
  Ležišče ki se super prilagodi telesu, končno se zbujam brez bolečin v križu. Funkcionalno, udobno in cenovno prijazno.

  Comentariu
  A fost utilă această părere pentru dvs.?