Coșul tău de cumpărături este momentan gol.

Total: 0,00 LEI
Finalizare comanda
Meniu

Hitex Saltea Hitex Lavender Comfort 16

Salteaua cu 7 zone Lavender Comfort 16 oferă un suport corect pentru toate zonele corpului. Esenţa de levănţică are un efect odihnitor asupra somnului. Grosime 16 cm.
Salteaua cu 7 zone Lavender Comfort 16 oferă un suport corect pentru toate zonele corpului. Esenţa de levănţică are un efect odihnitor asupra somnului. Grosime 16 cm.
de la
Pret normal: 949,00 LEI
569,40 LEI -40%

* Campuri Obligatorii

Saltea Hitex Lavender Comfort 16
-40% 949,00 LEI 569,40 LEI
In stoc Livrare standard în 2-3 zile.
Buy in store
Check store stocks

Descrierea produsului

7 zone – suport excelent şi o poziţie corectă a corpului

Salteaua ergonomică prezintă 7 variaţii diferite de duritate pe lungimea sa. Secţiunile de duritate variată aranjate corespunzător asigură o susţinere corectă a corpului dumneavoastră. Punctul cu cea mai mare apăsare a corpului pe saltea este în zona umerilor, motiv pentru care acea zonă va fi cea mai moale. Deoarece corpul necesită cea mai mare susţinere în zona lombară, salteaua trebuie să fie cât mai tare în acea zonă. În acest fel, coloana dumneavoastră adoptă o formă dreaptă şi se odihneşte în poziţia fiziologică corectă, facilitându-i detensionarea. Coloana vertebrală este una dintre componentele cele mai importante ale corpului, fiind şi printre cele supuse cel mai mult la efort.

Fabricată în Slovenia

Saltelele noastre Hitex sunt fabricate în Slovenia şi reflectă o tradiţie de peste 20 de ani. Pentru dumneavoastră am folosit doar materiale de înaltă calitate, pentru un confort excepţional şi atent alese.

 Achiziţie fără griji – perioadă de probă de 30 de zile şi garanţie

Salteaua este însoţită de o perioadă de probă de 30 de zile. În acest interval o puteţi testa pentru a vă convinge dacă este cea potrivită. Dacă nu sunteţi satisfăcut(ă), o puteţi returna în termen de 30 de zile de la data achiziţiei iar noi vă vom returna prompt banii.

În momentul achiziţiei beneficiaţi şi de o garanţie de 2 ani, iar dacă achiziţionaţi o somieră cu stinghii (sau dacă utilizaţi oricare dintre somierele cu stinghii adecvate, cu cel puţin 24 de stinghii flexibile), vă vom oferi o garanţie de 10 ani.

Miez ortopedic pentru un somn confortabil

Miezul saltelei este realizat din spumă poliuretanică avansată şi extrem de elastică SleepCell Support, reprezentând ceea ce vă doriţi cu disperare după o zi grea de muncă. Înălţimea umpluturii este importantă pentru a asigura un suport crescut corpului, precum şi mai mult confort. Miezul înalt de 16 cm, prin forma sa, oferă coloanei un suport corect şi permite o ajustarea mai facilă în zona ambilor umeri şi pe partea laterală, făcându-vă odihna şi mai plăcută.

Salteaua Lavender Comfort 16 vă va oferi toată odihna confortabilă, sănătoasă şi de calitate mulţumită înălţimii sale şi densităţii miezului.

Levănţica face somnul mai plăcut prin efectul de calmare

Husă unică de saltea îmbogăţită cu esenţă relaxantă de levănţică Lavanda aromatherapy pentru un confort total. Salteaua vă va oferi un somn liniştit la finalul unei zile grele de muncă.

Salteaua este aerisită şi plină de prospeţime

Husa saltelei Lavender Comfort dispune de un modul climatic lateral, ce asigură circulaţia aerului şi permite un somn mai odihnitor.

Ambalare în vacuum pentru un transport practic, igienic, cu costuri scăzute

Salteaua Lavender Comfort este ambalată în vacuum, ceea ce aduce numeroase avantaje. Ambalarea în vacuum este deosebit de practică pentru transport, fără a afecta mediul înconjurător. Salteaua are un volum redus datorită ambalării în vacuum, care permite un transport organizat şi cu costuri reduse; puteţi transporta multe produse la un singur drum în acest fel, reducând numărul de deplasări, precum şi emisiile de CO2. Ambalarea în vacuum este totodată extrem de igienică, produsul fiind sigilat ermetic şi păstrându-şi perfect curăţenia şi prospeţimea.Întreținere

Miezul nu se poate spăla. Husa cu levănţică poate fi spălată la 40 C.

Mai multe informații

Compoziție
 • Material: poliester 100%; 
 • Umplutura husei: poliuretan 100% (ClimaSoft); 
 • Miez: Spumă SleepCell Comfort; 
 • Întreţinere: Miezul nu se poate spăla. Husa cu levănţică poate fi spălată la 40 C
Caracteristici principale
 • Aromaterapie delicată cu esenţă de levănţică: oferă relaxare şi optimizează somnul
 • Miez înalt de 16 cm: oferă corpului suport excelent în timpul somnului
 • Miez/ interior realizat din spuma poliuretanică avansată SleepCell Support: pentru confort superior şi delicateţe
 • 7 zone: pentru un suport corect al coloanei dumneavoastră vertebrale
 • Husă care permite spălarea: pentru a asigura curăţenia şi prospeţimea
 • Modul climatic lateral: pentru o circulaţie excelentă a aerului
 • Transport facil: mulţumită ambalării în vacuum
 • Ambalare în vacuum: permite transportul igienic, fără avarii şi cu costuri reduse
 • Produs în Slovenia: fabricaţie de calitate
 • Perioadă de probă de 30 de zile: puteţi testa salteaua pentru a fi sigur(ă) că vi se potriveşte
 • Dimensiune disponibilă: 80 x 200 cm

Motive pentru cumpărare

16 cm visoko jedro (pena)

Miezul de saltea cu cei 16 cm este clasificat ca o saltea înaltă și este suficient de mare pentru ca corpul tău să fie sprijinit în mod adecvat.

Testul de 30 de zile

Pentru a fi complet sigur că faceți alegerea corectă și că salteaua într-adevăr vi se potrivește, vi se oferă o perioadă de probă de 30 de zile.

Esență de lavandă

Esența de lavandă contribuie la un somn liniștitor. Soluție excelentă după o zi grea.

Satisfacție garantată

Achiziția dvs. nu este riscantă! Satisfacție garantată înseamnă testarea produselor timp de 14 zile. Dacă nu corespund așteptărilor dvs., puteți să returnați oricând în acest interval.

Plata în rate

Atunci când cumpărați mai mult de 58 €, puteți plăti in rate. Numărul maxim de rate este de 4, iar atunci când cumpărați saltele latex și saltele cu buzunare cu arcuri este de până la 12.

Fața lavabilă

Cu fața lavabilă, produsele vor fi curate și în stare proaspătă. Prin urmare, somnul tă+C46u va fi întotdeauna igienic.

Produs sloven

Produsele noastre se disting prin fabricație slovenă, însoțită de o tradiție și o calitate verificată.

Stranski klimatski modul

Stranski klimatski modul je namenjen predvsem dodatnemu zračenju.

Ambalare în vid

Ambalarea în vid permite un transport rentabil și ușor, deoarece și salteaua ocupă foarte puțin spațiu.

Ghid pentru alegerea unei saltele

Dacă nu sunteți sigur care saltea vi s-ar potrivi cel mai bine, avem un ghid special pregătit pentru dvs., ceea ce va face alegerea mai ușoară.

Gradul de aerisire al produsului

Un material special aerisit permite produsului să fie mai aerat, și un mediu de dormit mai proaspăt și mai uscat. Aceste produse sunt în special potrivite pentru persoanele care se încălzesc în timpul nopții.

Evaluări și recenzii

5.0
1 părere
Adaugă părerea ta
 • Gheorghe Kvas
  Foarte buna salteaua!

  Nivelul de fermitate a fost cel care m-a cucerit, e o saltea cu spuma cu memorie, nivel mediu de densitate- nici prea tare , nici prea moale ca sa fii afundat in saltea. Recomand, sper sa treaca testul timpului. Am avut timp de testare de 30 zile.

  Comentariu
  A fost utilă această părere pentru dvs.?