Autumn SALE Până la ✅ 60% reducere la sute de produse pentru acasă ✅ Transport GRATUIT peste 200 lei ✅ CADOU Garantat peste 300 lei Profită ✅
Oferta
expiră în
00
zile
00
ore
00
min
00
sec

Coșul tău de cumpărături este momentan gol.

Total: 0,00 LEI
Finalizare comanda
Meniu

Vitapur Family Set 2 piese pilotă 4 anotimpuri și pernă anatomică Lavender Provance cu esență de lavandă 140x200 + 30x50 cm

 • Set de pilotă 4 anotimpuri 140x200 cm și pernă anatomică 30x50 cm cu esență de lavandă.
 • Pernă anatomică pentru dormit pe lateral sau pe spate.
 • Aromaterapie calmantă cu lavandă.
 • Pilotă și husă de pernă complet lavabile.

Autumn SALE!

Până la ✅ 60% reducere la sute de produse
✅ Transport GRATUIT peste 200 lei
CADOU Garantat peste 300 lei
00
zile
00
ore
00
min
00
sec
Pret normal: 275,00 LEI
179,90 LEI -35%

* Campuri Obligatorii

In stoc Livrare standard în 2-3 zile.

Pilota Lavender Provence pentru tot parcursul anului vă va răsfăța cu confort în toate anotimpurile. Microfibrele ClimaFill de înaltă calitate din umplutura pilotei asigură moliciunea și volumul pilotei, în timp ce oferă o aerisire excepțională, ceea ce face ca pilota să vă ofere mai presus de toate, un somn uscat.

Forma anatomică a pernei Lavender Memory realizată din spumă cu memorie este potrivită pentru oricine doarme mai ales pe lateral sau pe spate. Spuma cu memorie combină avantajele și caracteristicile pernelor clasice și a pernelor din latex. Se adaptează perfect la forma și presiunea corpului, susține perfect gâtul și coloana vertebrală și ușurează corpul în timpul somnului. Husa de pernă este detașabilă și lavabilă la 40 ° C.

Mirosul blând al lavandei oferă un plus de confort, calmează, elimină epuizarea nervoasă și insomnia. Pilota este complet lavabilă la 60° C.

 1. Husă: microfibră
  Husa pentru pilotă este realizată din microfibre de cea mai bună calitate, care se usucă rapid și sunt plăcute la atingere. Fibrele de poliester se caracterizează printr-o îngrijire ușoară și o rezistență excepțională la încrețire.
 2. Umplutură: ClimaFill Microfiber
  ClimaFill Microfiber Filler oferă confort excepțional, volum, moliciune și respirabilitate excelentă.
Pilotă ideală pentru utilizare pe tot parcursul anului

Pilotă ideală pentru utilizare pe tot parcursul anului

Datorită combinației de materiale naturale și microfibre, pilota vă va menține cald în lunile mai reci și răcoare vara. Pilota pentru tot parcursul anului este astfel potrivită pentru un somn plăcut în toate anotimpurile sau pentru dormitoare cu o temperatură între 19-23° C.
ClimaFill umplutură aerată pentru mai mult volum și catifelare

ClimaFill umplutură aerată pentru mai mult volum și catifelare

Pilota este realizată din microfibre moi și prietenoase cu pielea, care, cu structura lor modernă, creează sute de sertare de aer, care măresc și mai mult volumul plapumei și, astfel, o fac și mai luxoasă și mai moale. Microfibrele sofisticate de înaltă calitate sunt o alternativă bună la materialele naturale, oferă căldură și moliciune adecvate și, în același timp, o pilotă din acest tip de material este ușor de întreținut.
Aromaterapie cu lavandă, care te calmează și te adorm într-un somn liniștit

Aromaterapie cu lavandă, care te calmează și te adorm într-un somn liniștit

Învelișul moale al pilotei este însoțit de o pungă cu lavandă adevărată, care îți vine la îndemână după o zi plină, deoarece are un efect calmant și te adorm într-un somn liniștit. Lavanda elimină neliniștea, ameliorează stresul, ajută la insomnie și, în același timp, are un efect benefic asupra pielii tale.
Pilotă lavabilă pentru igienă și curățenie

Pilotă lavabilă pentru igienă și curățenie

Pilota poate fi spălată complet la 60° C, menținând astfel curățenia și igiena la cel mai înalt nivel. Pilota este, prin urmare, potrivită și pentru cei mai sensibili oameni, astmatici și alergici. După spălare, agitați bine pilota, aplatizați-o și uscați-o bine pe o suprafață plană.
 1. Husă: viscoză, microfibră ClimaSoft
  Combinația AirMesh de viscoză și acoperire din microfibră asigură ventilația constantă a pernei, previne transpirația, reținerea umezelii și multiplicarea microbilor și a prafului.
 2. Umplutură: spumă cu memorie
  Spumă cu memorie foarte elastică, care recunoaște rapid forma și presiunea gâtului și capului și se adaptează perfect corpului. Ameliorează punctele de presiune asupra corpului și crește circulația în timpul somnului.
Pernă anatomică pentru oricui îi place să doarmă pe lateral sau pe spate

Pernă anatomică pentru oricui îi place să doarmă pe lateral sau pe spate

Perna din spumă cu memorie anatomică este potrivită în special pentru oricui îi place să doarmă pe lateral sau pe spate. Perna va oferi un sprijin optim pentru gât și cap, indiferent de poziția de dormit. Când stați pe laterală, coloana vertebrală are forma unei linii drepte, iar când stați pe spate, are forma literei S, ceea ce înseamnă poziția anatomică corectă a corpului.
Spumă cu memorie cu tehnologia AirPillow pentru recunoașterea rapidă a formei corpului

Spumă cu memorie cu tehnologia AirPillow pentru recunoașterea rapidă a formei corpului

Spuma cu memorie foarte elastică se potrivește perfect pe gât și cap, iar coloana vertebrală se află în poziția anatomică corectă în orice moment, ceea ce ajută la ameliorarea vertebrelor și a mușchilor gâtului în timpul somnului. Elimină și ameliorează durerea, îmbunătățește circulația sângelui și rămâne flexibilă indiferent de temperatura camerei în care dormi.
Husă de pernă cu țesătură AirMesh pentru un plus de prospețime și aerisire

Husă de pernă cu țesătură AirMesh pentru un plus de prospețime și aerisire

Husa de pernă este fabricată din țesătură AirMesh, ceea ce sporește aerisirea și prospețimea. Modulul climatic avansat crește circulația aerului și asigură astfel o ventilație constantă și creează un mediu de somn uscat.
Aromaterapie cu lavandă, pentru calm și somn liniștit

Aromaterapie cu lavandă, pentru calm și somn liniștit

Husa detașabilă și lavabilă este impregnată cu esența lavandei naturale, care ajută chiar și după o zi plină, deoarece are un efect calmant și te adoarme într-un somn liniștit. Lavanda elimină neliniștea, ameliorează stresul, ajută la insomnie și, în același timp, are un efect benefic asupra pielii tale.
Husă de pernă detașabilă și lavabilă pentru prospețime și curățenie

Husă de pernă detașabilă și lavabilă pentru prospețime și curățenie

Husa de pernă poate fi îndepărtată și spălată la 40° C, menținând astfel curățenia și igiena la cel mai înalt nivel. Perna este, prin urmare, potrivită și pentru cei mai sensibili oameni, alergici și astmatici.
De ce să cumperi
 1. Pilotă
 2. Pilotă pentru tot parcursul anului pentru un somn confortabil în toate anotimpurile, potrivită și pentru lunile mai calde sau pentru temperatura dormitorului între 19-23° C.
 3. Microfibrele de calitate din husa de pilotă sunt moi și plăcute la atingere și ușor de întreținut.
 4. Umplutura aerată ClimaFill oferă o moliciune și un volum excepțional al pilotei, deci este potrivită pentru toată lumea care apreciază pilote aerisite și luxoase.
 5. Mirosul liniștitor al lavandei îmbunătățește calitatea somnului, așa că pilota este potrivită pentru oricine are probleme de insomnie și epuizare.
 6. Pilota este complet lavabilă la 60° C, potrivită pentru toată lumea cu piele sensibilă, alergii și astmatici.
 7. Pernă
 8. Pernă anatomică, potrivită pentru dormit pe lateral sau pe spate.
 9. Noua generație de spumă cu memorie este potrivită pentru oricine suferă de orice durere la nivelul gâtului sau vertebrelor, deoarece ameliorează punctele de presiune asupra corpului în timpul somnului.
 10. Modulul de aer 3D AirMesh restabilește circulația aerului și elimină umezeala și creează o suprafață de dormit uscată și proaspătă, potrivită pentru oricine îi place să doarmă într-o zonă de dormit constant proaspătă și aerisită.
 11. Mirosul liniștitor al lavandei îmbunătățește calitatea somnului, astfel încât perna este potrivită pentru oricine are probleme cu insomnie și oboseală.
 12. Husa de pernă detașabilă este lavabilă la 40° C, așa că perna este potrivită pentru toată lumea cu pielea sensibilă și problematică, persoanele care suferă de alergii și astmaticii.
Întreținere

Pilota poate fi spălată la 60° C. După spălare, agitați bine, aplatizați și uscați bine pe o suprafață plană. De asemenea, este potrivită pentru uscător de rufe. Husa de pernă poate fi spălată la maşină la 40° C. Contracția husei: 2-3%

Caracteristici generale
 • PILOTĂ PILOTĂ
 • Tip pilotă 4 anotimpuri pentru tot parcursul anului, potrivită pentru dormitoare cu o temperatură cuprinsă între 19-23° C.
 • Husă 100% microfibră.
 • Umplutură ClimaFill 100% microfibră; 300g / m2.
 • Lavabil da, complet la 60° C.
 • Potrivit pentru uscător de rufe da.
 • Potrivit pentru alergici da.
 • Certificat OEKO-TEX da, standard 100.
 • Dimensiuni 140 x 200 cm
 • Formă pernă anatomică.
 • PERNĂ PERNĂ
 • Husă 30% viscoza, 70% microfibra ClimaSoft.
 • Umplutură 100% poliuretan (spumă cu memorie).
 • Umplutură detașabilă nu.
 • Lavabil da, husa de pernă la 40° C.
 • Potrivit pentru uscător de rufe nu.
 • Potrivit pentru alergici da.
 • Certificat OEKO-TEX da, standard 100.
 • Dimensiuni 30 x 50 x 7/9 cm.

Evaluări și recenzii