Winter SALE Reduceri de Iarnă de până la ✅ 70% reducere ✅ Transport GRATUIT peste 200 lei Profită ✅

Coșul tău de cumpărături este momentan gol.

Total: 0,00 LEI
Finalizare comanda
Meniu
Tava Rosmarino Cucina Bianca rotundă din oțel carbon de înaltă calitate cu un aspect modern în roșu va fi noul dvs. ajutor indispensabil pentru coacere. Acoperirea antiaderentă cu efect de piatră fierbinte permite o abordare unică a coacerii, deoarece veți putea folosi o cantitate zero sau minimă de grăsime. Mâncarea nu se va lipi de tava de copt, îndepărtarea acesteia va fi ușoară, fără utilizarea ustensilelor de bucătărie. Datorită compoziției din oțel carbon, vasul de copt este, de asemenea, rezistent la temperaturi ridicate, până la 240° C, și este și potrivit pentru depozitare în frigider și în mașina de spălat vase. Un accesoriu ideal pentru coacerea produselor de patiserie.

Tava dreptunghiulară de copt Rosmarino Cucina Bianca din oțel carbon de înaltă calitate și cu un aspect modern, destinată coacerii pâinii, cărnii, peștelui, legumelor sau prăjiturilor. Datorită compoziției de oțel, tava de copt este rezistentă la temperaturi ridicate, până la 240° C. Acoperirea antiaderentă cu efect de piatră fierbinte permite coacerea cu o cantitate minimă de grăsime. Tava poate fi spălată în mașina de spălat vase.

Set 2 piese tavă dreptunghiulară 33x13 cm și tavă rotundă 22 cm de copt Rosmarino Cucina Bianca

 • Tăvi de copt din otel carbon.
 • Acoperire specială împotriva aderenței.
 • Rezistență la temperaturi mai ridicate până la 240° C.
 • Setul conține o tavă dreptunghiulară și una rotundă.

Winter SALE - Reduceri de Iarnă

Până la ✅ 70% reducere la sute de produse
✅ Transport GRATUIT peste 200 lei
Pret normal: 139,80 LEI
41,94 LEI -70%

* Campuri Obligatorii

In stoc Livrare standard în 2-3 zile.

Tava Rosmarino Cucina Bianca rotundă din oțel carbon de înaltă calitate cu un aspect modern în roșu va fi noul dvs. ajutor indispensabil pentru coacere. Acoperirea antiaderentă cu efect de piatră fierbinte permite o abordare unică a coacerii, deoarece veți putea folosi o cantitate zero sau minimă de grăsime. Mâncarea nu se va lipi de tava de copt, îndepărtarea acesteia va fi ușoară, fără utilizarea ustensilelor de bucătărie. Datorită compoziției din oțel carbon, vasul de copt este, de asemenea, rezistent la temperaturi ridicate, până la 240° C, și este și potrivit pentru depozitare în frigider și în mașina de spălat vase. Un accesoriu ideal pentru coacerea produselor de patiserie.Tava dreptunghiulară de copt Rosmarino Cucina Bianca din oțel carbon de înaltă calitate și cu un aspect modern, destinată coacerii pâinii, cărnii, peștelui, legumelor sau prăjiturilor. Datorită compoziției de oțel, tava de copt este rezistentă la temperaturi ridicate, până la 240° C. Acoperirea antiaderentă cu efect de piatră fierbinte permite coacerea cu o cantitate minimă de grăsime. Tava poate fi spălată în mașina de spălat vase.

Întreținere

Se curăță foarte ușor. Este posibilă şi spălarea în maşina de spălat vase.

Caracteristici generale
 • Material: otel carbon / otel inoxidabil.
 • Suprafață: fără aderență
 • Grosime: 0,4 mm și 0,6 mm.
 • Fără PFOA: da.
 • Curățare ușoară: da.
 • Lavabil mașina de spălat vase: da.
 • Dimensiune: 22 x 8 cm și 33 x 13 x 6,5 cm.

Evaluări și recenzii