Autumn SALE Până la ✅ 60% reducere la sute de produse pentru acasă ✅ Transport GRATUIT peste 200 lei ✅ CADOU Garantat peste 300 lei Profită ✅
Oferta
expiră în
00
zile
00
ore
00
min
00
sec

Coșul tău de cumpărături este momentan gol.

Total: 0,00 LEI
Finalizare comanda
Meniu

Vitapur Set 3 piese pilotă 4 anotimpuri și 2 perne clasice PremiumBamboo cu bambus 200x200 + 2x50x70 cm

 • Set de pilotă 4 anotimpuri 200x200 cm și 2 perne clasice 50x70 cm cu bambus.
 • Pilotă pentru utilizare în toate anotimpurile.
 • Pernă clasică pentru toate pozițiile de dormit.
 • Husă din bumbac nealbit cu fibre de bambus.

Autumn SALE!

Până la ✅ 60% reducere la sute de produse
✅ Transport GRATUIT peste 200 lei
CADOU Garantat peste 300 lei
00
zile
00
ore
00
min
00
sec
Pret normal: 634,00 LEI
389,89 LEI -39%

* Campuri Obligatorii

In stoc Livrare standard în 2-3 zile.

Pilota Vitapur Premium Bamboo pentru tot parcursul anului cu fibre de bambus vă va răsfăța cu confort în toate anotimpurile. Pilota cu bambus este alegerea perfectă pentru oricine apreciază materialele naturale. Fibrele de bumbac și bambus 100% nealbite cu capacitatea lor excepțională de a absorbi și scurge umezeala oferă confort celor care transpiră mult în timpul somnului. Pilota este complet lavabilă la 40° C.


Designul clasic al pernei All Sides Sleep te va convinge cu siguranță prin universalitatea sa, deoarece perna este potrivită pentru toate pozițiile de dormit. Pielea ta va fi în contact cu fibre de bumbac și bambus 100% nealbite pentru mai multă prospețime și un mediu igienic de somn. Perna este complet lavabilă la 60° C.

 1. Husă: bumbac nealbit
  Husa pentru pilotă este fabricată din bumbac nealbit, care te va răsfăța cu o senzație plăcută și o aerisire excepțională. Fibrele de bumbac nealbite se caracterizează prin absorbție excepțională, absorbția umezelii și întreținere ușoară.
 2. Umplutură: fibre de bambus (vâscoză), microfibre
  Fibrele naturale de bambus absorb perfect umezeala și păstrează întotdeauna zona de dormit uscată. Pentru volum, microfibre avansate sunt adăugate la umplutură pentru un confort de lungă durată.
Pilotă ideală pentru utilizare pe tot parcursul anului

Pilotă ideală pentru utilizare pe tot parcursul anului

Datorită combinației de materiale naturale și microfibre, pilota cu umplutura sa vă va menține cald în lunile mai reci și răcoros vara. Pilota pentru tot parcursul anului este astfel potrivită pentru un somn plăcut în toate anotimpurile sau pentru o temperatură a dormitorului între 16-23° C.
O husă din bumbac 100% nealbit, care este extrem de prietenoasă cu pielea ta

O husă din bumbac 100% nealbit, care este extrem de prietenoasă cu pielea ta

Husa pilotei este fabricată din bumbac 100% nealbit, ceea ce înseamnă că pielea ta este în contact cu materiale naturale. Bumbacul nealbit este complet natural, fără tratament chimic, ceea ce face ca bumbacul să fie mai durabil, mai curat, mai aerisit și, astfel, potrivit pentru persoanele cu cea mai sensibilă piele.
Combinația ideală de bambus și microfibră pentru confort și căldură pe tot parcursul anului

Combinația ideală de bambus și microfibră pentru confort și căldură pe tot parcursul anului

Fibrele naturale de bambus din umplutura husei au o capacitate excepțională de a absorbi umezeala, de 3 până la 4 ori mai mare decât bumbacul. Conținutul de microfibre asigură că vatră este luxoasă, voluminoasă și extrem de moale la atingere. Cu o astfel de combinație de umpluturi, se creează un mediu de somn uscat și proaspăt.
Pilotă lavabilă pentru igienă și curățenie

Pilotă lavabilă pentru igienă și curățenie

Pilota poate fi spălată complet la 40°C, menținând astfel curățenia și igienă la cel mai înalt nivel. Pilota este, prin urmare, potrivită și pentru persoanele cele mai sensibile, astmatice și bolnave de alergii. După spălare, agitați bine pilota, aplatizați-o și uscați-o bine pe o suprafață plană.
 1. Husă: bumbac nealbit
  Husa de pernă este din bumbac nealbit, care te va răsfăța cu o senzație plăcută și o aerisire excepțională. Fibrele de bumbac se caracterizează prin absorbție excepțională, absorbția umezelii și întreținere ușoară.
 2. Umplutura husei: fibră de bambus (vâscoză), microfibră
  Fibra naturală de bambus absoarbe perfect umezeala și păstrează întotdeauna zona de dormit uscată. Pentru volum, microfibrele avansate sunt adăugate la căptușeală pentru a asigura confortul pernei pe termen lung.
 3. Umplutură: microfibră
  Perna este umplută cu margele din poliester siliconizat de ultimă generație. O caracteristică bună a acestor fibre textile este întreținerea lor ușoară, microfibrele de cea mai înaltă calitate fac ca suprafața pernei să fie moale și confortabilă, crescând în același timp rezistența și oferind sprijin coloanei vertebrale.
Alegerea ideală pentru a dormi în toate pozițiile de dormit

Alegerea ideală pentru a dormi în toate pozițiile de dormit

Perna clasică este potrivită pentru toate pozițiile de dormit. Este o alegere ideală pentru oricine nu știe ce pernă ți s-ar potrivi cel mai bine sau dacă dormi la fel în toate pozițiile de dormit. Indiferent de poziția de dormit, perna va oferi un somn excelent și un sprijin optim pentru gât și cap, astfel încât te vei trezi plin de energie și odihnit.
Posibilitatea de a regla individual înălțimea și duritatea pentru un confort complet după bunul plac

Posibilitatea de a regla individual înălțimea și duritatea pentru un confort complet după bunul plac

Perna impresionează prin practicitatea și versatilitatea sa, deoarece înălțimea și duritatea pot fi ușor reglate. Fermoarul simplu, care este cusut discret la marginea pernei, facilitează îndepărtarea sau adăugarea umpluturii.
Husă din bumbac 100% nealbit cu fibre de bambus pentru un plus de prospețime și un mediu igienic de dormit

Husă din bumbac 100% nealbit cu fibre de bambus pentru un plus de prospețime și un mediu igienic de dormit

Husa de pernă este fabricată din bumbac 100% nealbit, ceea ce înseamnă că pielea ta este în contact cu materiale naturale. Pentru un mediu de somn și mai bun, fibrele de bambus sunt adăugate căptușeală, care are o capacitate excelentă de a absorbi umezeala, de 3 până la 4 ori mai mare decât bumbacul. Perna este potrivită pentru toată lumea care transpiră mult și dorește să creeze un mediu de somn uscat și proaspăt.
Mărgele siliconate pentru o rezistență adecvată a pernei

Mărgele siliconate pentru o rezistență adecvată a pernei

Mărgelele din poliester siliconat din umplutura pernei sunt extrem de flexibile, ceea ce înseamnă că perna revine la forma inițială foarte repede după folosire. Drept urmare, perna este ușor mai rigidă, va păstra volumul cu grosimea regulată, iar excesul de umiditate eliberat peste noapte se va evapora în timpul somnului.
Pernă lavabilă pentru prospețime și curățenie

Pernă lavabilă pentru prospețime și curățenie

Perna poate fi spălată complet la 60° C, menținând astfel curățenia și igiena la cel mai înalt nivel. Perna este, prin urmare, potrivită și pentru cei mai sensibili oameni, alergici și astmatici. După spălare, agitați bine perna, îndreptați-o și uscați-o bine.
De ce să cumperi
 1. PILOTĂ
 2. Pilotă pentru tot parcursul anului pentru un somn confortabil în toate anotimpurile, potrivită și pentru lunile mai calde sau pentru o temperatură a dormitorului între 16-23° C.
 3. Pielea dvs. va fi în contact cu materiale 100% naturale, așa că pilota este potrivită pentru oricine are pielea sensibilă.
 4. Fibrele de bambus în combinație cu bumbacul 100% nealbit au o capacitate excepțională de a absorbi umezeala și oferă confort celor care transpiră mult.
 5. Combinația de materiale naturale și artificiale oferă aerisire și volum excepțional, astfel încât pilota este potrivită pentru toți cei care apreciază fibrele naturale și un microclimat plăcut.
 6. Pilota este complet lavabilă la 40° C, potrivită pentru toată lumea cu piele sensibilă, alergii și astmatici.
 7. PERNĂ
 8. O pernă clasică, potrivită pentru toate pozițiile de dormit și pentru oricine se întoarce mult în timpul somnului.
 9. Înălțimea și duritatea pernei reglabile individual pentru toți cei care doresc să proiecteze o pernă în funcție de obiceiurile lor de somn.
 10. Pielea dvs. va fi în contact cu materiale 100% naturale, astfel încât perna este potrivită pentru oricine are probleme cu pielea.
 11. Datorită bambusului natural, perna este extrem de aerisită, potrivită pentru oricine transpira excesiv în timpul somnului și îi place să doarmă într-o zonă de dormit constant proaspătă și aerisită.
 12. Perna este complet lavabilă la 60° C, potrivită pentru toată lumea cu piele sensibilă și problematică, alergici și astmatici.
Întreținere

Pilota poate fi spălată la 40° C. După spălare, agitați bine, aplatizați și uscați bine pe o suprafață plană. Pilota este potrivită pentru uscător de rufe. Perna este complet lavabilă la 60° C. De asemenea, o puteți folosi în uscătorul de rufe.

Caracteristici generale
 • PILOTĂ: PILOTĂ
 • Tip pilotă: pentru tot parcursul anului, potrivită pentru dormitoare cu o temperatură cuprinsă între 16-23° C.
 • Husă: 100% bumbac nealbit.
 • Umplutură: 70% fibră de bambus (vâscoză), 30% microfibră; 280g / m2.
 • Lavabil: da, complet la 40° C.
 • Potrivit pentru uscător de rufe: da.
 • Potrivit pentru alergici: da.
 • Certificat OEKO-TEX: da, standard 100.
 • Dimensiuni: 200 x 200 cm.
 • PERNĂ: PERNĂ
 • Formă pernă clasică.
 • Husă 100% bumbac nealbit.
 • Căptușeala husei 80% fibră de bambus (vâscoză) și 20% microfibră.
 • Umplutură 100% microfibră sub formă de mărgele siliconate.
 • Umplutură detașabilă da.
 • Lavabil da, complet la 60° C.
 • Potrivit pentru alergici da.
 • Potrivit pentru uscător de rufe da.
 • Certificat OEKO-TEX da, standard 100.
 • Dimensiuni 2 x 50 x 70 x 15 cm.

Evaluări și recenzii