Autumn SALE Până la ✅ 60% reducere la sute de produse pentru acasă ✅ Transport GRATUIT peste 200 lei ✅ CADOU Garantat peste 300 lei Profită ✅
Oferta
expiră în
00
zile
00
ore
00
min
00
sec

Coșul tău de cumpărături este momentan gol.

Total: 0,00 LEI
Finalizare comanda
Meniu

Vitapur Set 3 piese pilotă de iarnă și 2 perne clasice Finland Premium cu puf și pene de gâscă 250x200 + 2x50x70 cm

 • Set de pilotă de iarnă 250x200 cm și 2 perne clasice 50x70 cm cu puf și pene de gâscă.
 • Pilotă pufoasă pentru lunile de iarnă.
 • Pernă moale pentru pliere și răsucire.
 • O combinație de materiale 100% naturale.

Autumn SALE!

Până la ✅ 60% reducere la sute de produse
✅ Transport GRATUIT peste 200 lei
CADOU Garantat peste 300 lei
00
zile
00
ore
00
min
00
sec
Pret normal: 1.847,00 LEI
1.299,89 LEI -30%

* Campuri Obligatorii

In stoc Livrare standard în 2-3 zile.

Pilota caldă de iarnă Finland vă va răsfăța cu confort și căldură în cele mai reci luni de iarnă. Pilota pufoasă este alegerea perfectă pentru oricine apreciază materialele naturale. 100% bumbac și umplutură din puf de gâscă albă oferă microclimatul ideal pentru lunile reci de iarnă. Pătura pufoasă este sinonimă cu căldura perfectă și confort maxim în nopțile reci de iarnă. Pilota este complet lavabilă la 40° C.

Forma clasică a pernei cu pene și puf de gâscă Finland Premium este considerată a fi o pernă de real confort. Oferă un suport excelent pentru dormit în toate pozițiile de dormit, iar moliciunea sa excepțională îi va impresiona în special pe cei cărora le place să doarmă pe burtă. Întreaga pernă este realizată din materiale 100% naturale. Perna este complet lavabilă la 30° C.

 1. Husă: bumbac
  Husa pilotei este fabricată din bumbac, care te va răsfăța cu o senzație plăcută și o aerisire excepțională. Fibrele de bumbac se caracterizează prin absorbție excepțională, absorbția umezelii și întreținere ușoară.
 2. Umplutură: puf de gâscă albă, pene
  Pilota este umplută cu 90% puf de gâscă albă, care este ușor și moale, și 10% pene, care oferă sprijin și stabilitate pilotei. Împreună creează și mențin căldura și o distribuie uniform pe tot corpul.
Pilotă ideală pentru lunile reci de iarnă

Pilotă ideală pentru lunile reci de iarnă

Umplutura pufoasă oferă confort și căldură completă fără greutate excesivă. Pachetele mari de puf oferă o izolare termică excelentă și mențin o temperatură naturală a corpului pe tot parcursul nopții. Pilota pufoasă de iarnă este astfel potrivită pentru un somn plăcut în cele mai reci luni de iarnă sau pentru o temperatură a dormitorului între 14-18° C.
Husă 100% bumbac pentru prospețime și mediu igienic de somn

Husă 100% bumbac pentru prospețime și mediu igienic de somn

Husa pilotei este realizată din bumbac 100% țesut dens, ceea ce înseamnă că pielea ta este în contact cu materiale naturale. Bumbacul este considerat a fi unul dintre cele mai populare materiale, caracterizat prin proprietăți mari de respirabilitate și absorbție a umezelii.
Puf de gâscă pentru confort complet

Puf de gâscă pentru confort complet

Cel mai pur puf de gâscă îți oferă o căldură și o moliciune excelente. Umplutura pilotei este realizată din 90% puf de gâscă albă, care este procentul maxim de puritate a pufului din pilota de puf. Pachetele mari de puf oferă o izolație termică excelentă, care permite corpului tău să-și mențină temperatura corporală naturală pe tot parcursul nopții. Pilota este cusută în interior cu sertare care împiedică scurgerea umpluturii și distribuie uniform umplutura în pilotă.
Produs 100% natural

Produs 100% natural

Husa pilotei din bumbac 100% țesut dens crește și mai mult confortul pilotei și împiedică scurgerea umpluturii. O combinație special dezvoltată de puf și pene în umplutura pilotei oferă moliciune și căldură excepțională. O astfel de combinație de materiale naturale permite o distribuție uniformă a căldurii și un somn ușor.
Pilotă lavabilă pentru igienă și curățenie

Pilotă lavabilă pentru igienă și curățenie

Pilota poate fi spălată complet la 40° C, menținând astfel curățenia și igiena la cel mai înalt nivel. Când spălați produsele cu pene, este crucial să uscați pilota cât mai curând posibil, pentru care vă recomandăm să folosiți un uscător de rufe.
 1. Husă: bumbac
  Husa de pernă este fabricată din bumbac țesut dens, care vă va răsfăța cu o senzație plăcută și o aerisire excepțională. Fibrele de bumbac se caracterizează prin absorbție excepțională, absorbția umezelii și întreținere ușoară.
 2. Căptușeală husă: puf și pene de gâscă
  Raportul ideal dintre cele mai mici și mai moi pene de gâscă, care captează perfect aerul și oferă căldură și moliciune, și puf, care oferă volum și oferă suport adecvat.
 3. Umplutură: pene de gâscă
  Penele de gâscă din interior asigură structura și fermitatea corespunzătoare a pernei pe tot parcursul nopții. Perna menține astfel structura voluminoasă și permite păstrarea căldurii în timpul somnului.
Alegerea ideală pentru a dormi în toate pozițiile de dormit

Alegerea ideală pentru a dormi în toate pozițiile de dormit

Perna clasică este potrivită pentru toate pozițiile de dormit. Este o alegere ideală pentru oricine nu știe ce pernă ți s-ar potrivi cel mai bine sau dacă dormi la fel în toate pozițiile de dormit. Indiferent de poziția de dormit, perna va oferi un somn excelent și un sprijin optim pentru gât și cap, astfel încât te vei trezi plin de energie și odihnit.
 Puf și pene de gâscă pentru toți cei care apreciază confortul

Puf și pene de gâscă pentru toți cei care apreciază confortul

Perna este recomandată tuturor celor care iubesc confortul și moliciunea, se bucură de senzația de căldură blândă și doarme într-un climat natural de somn. Pernele cu puf au avantajul de a fi extrem de flexibile, păstrându-și forma și oferind un sprijin bun pentru cap și gât. Le puteți răsuci și plia dacă doriți, vor reveni întotdeauna la forma lor originală și vor menține același grad de confort noapte după noapte.
Umplută cu o combinație de puf și pene pentru un lux și mai mare

Umplută cu o combinație de puf și pene pentru un lux și mai mare

Caracteristica specială a pernei este compoziția sa. Stratul exterior al materialului de umplutură este format din 70% puf de gâscă, care asigură o catifelare completă la contactul cu pielea și 30% pene de gâscă, care împreună cu 100% pene de gâscă din interior, oferă pernei volum și susținere. O astfel de structură conferă pernei o înălțime și o moliciune adecvate, astfel încât perna se adaptează perfect corpului și nu își pierde forma.
O combinație de materiale 100% naturale

O combinație de materiale 100% naturale

Husa confecționată din bumbac 100% țesut dens crește și mai mult confortul pernei și previne scurgerea umpluturii. Bumbacul este considerat a fi unul dintre cele mai populare materiale, caracterizat prin proprietăți mari de respirabilitate și absorbție a umezelii. O combinație special dezvoltată de puf și pene de gâscă din umplutura pernei o fac moale și ușoară fără a pierde suportul și stabilitatea în timpul somnului. O astfel de combinație de materiale 100% naturale oferă un suport moale capului și oferă o senzație plăcută de căldură.
Pernă lavabilă pentru prospețime și curățenie

Pernă lavabilă pentru prospețime și curățenie

Perna poate fi spălată complet la 30° C, menținând astfel curățenia și igiena la cel mai înalt nivel. După spălarea produselor cu puf și pene, este crucial să uscați perna cât mai curând posibil, pentru care vă recomandăm să folosiți un uscător de rufe.
De ce să cumperi
 1. Pilotă
 2. Pilotă caldă de iarnă pentru un somn confortabil în lunile mai reci de toamnă și iarnă, potrivită chiar și pentru cele mai reci sau pentru o temperatură a dormitorului între 14-18° C.
 3. Combinația de materiale naturale, bumbac și puf îi va impresiona pe toți cei care preferă materiale exclusiv naturale și ușoare pentru un mediu de somn plăcut și uscat.
 4. Pilota este umplută cu puf de gâscă albă 90%, potrivit pentru oricine dorește pilote moi și extrem de calde din materiale naturale.
 5. Sertarele matlasate din interiorul pilotei împiedică distribuirea neuniformă a umpluturii în pilotă, așa că numai aceasta va impresiona toți adevărații fani ai produselor pufoase.
 6. Pilota este complet lavabilă la 40° C, potrivită pentru oricine are pielea sensibilă și problematică. Penele și puful nu sunt recomandate persoanelor alergice și astmatice.
 7. Pernă
 8. O pernă clasică, potrivită pentru toate pozițiile de dormit și pentru oricine se întoarce mult în timpul somnului.
 9. Pernă extrem de moale și practic flexibilă, potrivită pentru oricine pliază și răsucește perna în timpul somnului. Perna revine la poziția sa după fiecare zi, pentru un sprijin optim pentru gât și cap.
 10. Pielea dvs. va fi în contact cu materiale 100% naturale, astfel încât perna este potrivită pentru oricine are probleme cu pielea. Bumbacul țesut dens din husa de pernă va oferi un mediu de somn uscat și aerisit.
 11. Umplerea dublă a pernei îi va impresiona pe toți cei care cunosc secretele somnului bun și proprietățile pozitive ale produselor din puf de gâscă cu combinația sa de puf și pene.
 12. Perna este complet lavabilă la 30° C, potrivită pentru toată lumea cu pielea sensibilă și problematică. Penele și puful de gâscă nu sunt recomandate persoanelor alergice și astmatice.
Întreținere

Pilotă - Scuturați pilota de mai multe ori și ventilați-o în aer liber, fără a o expune la lumina directă a soarelui. Pilota este complet lavabilă la 40° C, deci nu se dezvoltă acarieni în ea. După spălarea produselor cu pene, este crucial să uscați pilota cât mai curând posibil, pentru care vă recomandăm să folosiți un uscător de rufe. Pentru a evita lipirea umpluturii, adăugați câteva mingi de tenis în uscător, care vor întinde uniform umplutura în timpul uscării. Se scutură pilota de mai multe ori în timpul ciclurilor de uscare și se usucă. Dacă nu aveți un uscător de rufe acasă, vă recomandăm să folosiți o curățătorie.

Pernă - Scuturați perna de mai multe ori și ventilați-o în aer liber, fără a o expune la lumina directă a soarelui. Perna este complet lavabilă la 30° C, deci nu se dezvoltă acarieni în ea. După spălarea produselor cu puf și pene, este crucial să uscați perna cât mai curând posibil, pentru care vă recomandăm să folosiți un uscător de rufe. Pentru a evita lipirea umpluturii, adăugați câteva mingi de tenis în uscătorul de rufe, care vor slăbi uniform umplutura în timpul uscării. Agitați perna de mai multe ori în timpul ciclurilor de uscare. Dacă nu aveți un uscător de rufe acasă, vă recomandăm să folosiți o curățătorie.

Caracteristici generale
 • Pilotă
 • Tip pilotă de iarnă, potrivit pentru dormitoare cu o temperatură cuprinsă între 14-18° C.
 • Husă 100% bumbac.
 • Umplutură 90% puf de gâscă albă, 10% pene; 350g / m2.
 • Lavabil da, complet la 40° C.
 • Potrivit pentru uscător de rufe da.
 • Potrivit persoanelor alergice nu.
 • Certificat OEKO-TEX da, standard 100.
 • Dimensiuni 250 x 200 cm.
 • Pernă
 • Formă pernă clasică.
 • Husă 100% bumbac.
 • Căptușeală husă 70% puf de găscă, 30% pene de gâscă.
 • Umplutură 100% pene de gâscă.
 • Umplutură detașabilă nu.
 • Lavabil da, complet la 30° C.
 • Potrivit pentru uscător de rufe da.
 • Nu este potrivit pentru persoanele care suferă de alergii.
 • Certificat OEKO-TEX da, standard 100.
 • Dimensiuni 2x 50 x 70 x 15 cm.

Evaluări și recenzii