Summer Sale Sezonul reducerilor de vară! Până la ✅60% Reducere la sute de produse pentru acasă + ✅CADOU surpriză pentru comenzi peste 249,99 lei! Profită »

Coșul tău de cumpărături este momentan gol.

Total: 0,00 LEI
Finalizare comanda
Meniu
Un set de două tocatoare din lemn de bambus. Aspect natural de bambus si design modern. Setul conține 2 plăci de tăiat de dimensiuni 28 x 22 cm 33.8 x 28 cm.

Rosmarino Set de 2 tocătoare din lemn Rosmarino

Un set de două tocatoare din lemn de bambus. Aspect natural de bambus si design modern. Setul conține 2 plăci de tăiat de dimensiuni 28 x 22 cm 33.8 x 28 cm.

de la
Pret normal: 99,00 LEI
49,50 LEI -50%

* Campuri Obligatorii

In stoc Livrare standard în 2-3 zile.

Descrierea produsului

Set de două plăci de tăiere din lemn de bambus Rosmarino. Va fi indispensabil atât în bucătăria modernă, cât și tradițională. Tocătoarele sunt lucrate din plăci întregi de lemn, tăiate precis și finisate neted. Sunt extrem de plăcute la atingere. Pentru tăierea diferitelor tipuri de alimente, de la legume, fructe, la carne.

Setul perfect pentru orice bucătărie

Un set de 2 plăci de lemn, suficient de mari pentru tăierea diferitelor alimente: legume, fructe, carne și alte produse alimentare. O formă simplă și un design modern.

Bambusul, un material rezisten și plăcut la atingere

Lemnul de bambus este din ce în ce mai popular. Este un material natural, solid, flexibil și ușor. Plăcile din lemn de bambus sunt foarte durabile, stabile și au o viață lungă.Întreținere

Tocătorul este ușor de curățat. Este suficient ca acesta să fie spălat cu apă și cu o cârpă de ștergere uscată. Lemnul de salcâm se usucă de obicei rapid.

Mai multe informații

Caracteristici principale
  • Descoperă un tocător convenabil: pentru tăiere diferite tipuri de alimente, de la legume la carne.
  • Aspect natural: lemn de bambus cu textură.
  • Lemn masiv, cu o durată de viață lungă. 2 plăci: mici și mari, de dimensiuni 28 x 22 cm 33.8 x 28 cm.

Motive pentru cumpărare

Satisfacție garantată

Achiziția dvs. nu este riscantă! Satisfacție garantată înseamnă testarea produselor timp de 14 zile. Dacă nu corespund așteptărilor dvs., puteți să returnați oricând în acest interval.

Evaluări și recenzii