Autumn SALE Până la ✅ 60% reducere la sute de produse pentru acasă ✅ Transport GRATUIT peste 200 lei ✅ CADOU Garantat peste 300 lei Profită ✅
Oferta
expiră în
00
zile
00
ore
00
min
00
sec

Coșul tău de cumpărături este momentan gol.

Total: 0,00 LEI
Finalizare comanda
Meniu
Nu i-a fost niciodată mai ușor copilului tău să stea corect la o masă, să țină o lingură și să mănânce singur. Setul de masa din bambus natural pentru copii din 5 piese, Rosmarino, este fabricat din amidon de porumb și fibre naturale de bambus, care sunt complet biodegradabile și ecologice. Setul este potrivit pentru primele mese ale copilului, care va fi atras de desenele simpatice cu  animale si va face hrănirea și mai plăcută. Setul pentru copii conține o farfurie cu doua compatimente, o farfurie sau un bol adânc, un pahar, o lingură mică și o furculiță - tot ce aveți nevoie pentru o masă de calitate pentru copilul dumneavoastră mic. Setul nu conține produse petrochimice și BPA, nu lasă un gust artificial în alimente. Datorită compoziției sale este extrem fiabil si ușor de transportat. Curățați setul în mașina de spălat vase sau manual.

Vitapur Set de vase pentru copii din Bambus cu 5 piese Rosmarino - Urs

  • Set de masa pentru copii din 5 piese, realizat din bambus natural și biodegradabil.
  • Setul include o farfuriuta cu doua compatimente, o farfuriuta adâncă, un pahar, o lingură și o furculiță.
  • Potrivit pentru copiii mici care încă învață să se hrănească.
  • Ușor de curățat sub apă curentă sau în mașina de spălat vase.

Autumn SALE!

Până la ✅ 60% reducere la sute de produse
✅ Transport GRATUIT peste 200 lei
CADOU Garantat peste 300 lei
00
zile
00
ore
00
min
00
sec
de la
Pret normal: 75,00 LEI
45,00 LEI -40%

* Campuri Obligatorii

In stoc Livrare standard în 2-3 zile.

Nu i-a fost niciodată mai ușor copilului tău să stea corect la o masă, să țină o lingură și să mănânce singur. Setul de masa din bambus natural pentru copii din 5 piese, Rosmarino, este fabricat din amidon de porumb și fibre naturale de bambus, care sunt complet biodegradabile și ecologice. Setul este potrivit pentru primele mese ale copilului, care va fi atras de desenele simpatice cu animale si va face hrănirea și mai plăcută. Setul pentru copii conține o farfurie cu doua compatimente, o farfurie sau un bol adânc, un pahar, o lingură mică și o furculiță - tot ce aveți nevoie pentru o masă de calitate pentru copilul dumneavoastră mic. Setul nu conține produse petrochimice și BPA, nu lasă un gust artificial în alimente. Datorită compoziției sale este extrem fiabil si ușor de transportat. Curățați setul în mașina de spălat vase sau manual.

Întreținere

Spălați setul de masa pentru copii cu puțin detergent sub apă curentă sau puneți-l în mașina de spălat vase.

Caracteristici generale
  • Material: 45% fibră de bambus, 35% amidon de porumb, 20% melamină.
  • Set: Da, din 5 piese.
  • Mașină de spălat vase: Da.
  • Fără BPA: Da.
  • Dimensiune: farfurie: 21x21 cm, castron: 14x14 cm, pahar: 9,5x6,5 cm, lingură și furculiță: 13,5 cm.

Evaluări și recenzii