Reduceri Colorate de la Iepuraș De Paște, prinde ouăle cu reduceri! ✅ Până la 60% Reducere la sute de produse pentru acasă! ✅ Transport Gratuit pentru comenzi peste 200 lei! Profită »

Coșul tău de cumpărături este momentan gol.

Total: 0,00 LEI
Finalizare comanda
Meniu
Vasul pentru copt Rosmarino Gold Stone (44,5 x 27,5 x 2 cm) permite prepararea mâncărurilor cu cantităţi minime de grăsime. Această tavă joasă pentru copt este excelentă pentru a prepara pizza, plăcinte şi, desigur, alte reţete la alegere.

Rosmarino Tavă de copt Rosmarino Gold Stone

Vasul pentru copt Rosmarino Gold Stone (44,5 x 27,5 x 2 cm) permite prepararea mâncărurilor cu cantităţi minime de grăsime. Această tavă joasă pentru copt este excelentă pentru a prepara pizza, plăcinte şi, desigur, alte reţete la alegere.
de la
Pret normal: 59,00 LEI
31,86 LEI -46%

* Campuri Obligatorii

Tavă de copt Rosmarino Gold Stone
-46% 59,00 LEI 31,86 LEI
Stoc epuizat Produsul selectat nu este momentan în stoc.

Descrierea produsului

Vasul pentru copt Rosmarino Gold Stone permite prepararea mâncărurilor cu cantităţi minime de grăsime. Vasul rotund de copt este excelent pentru a coace pâine şi, desigur, alte reţete la alegere.

Vas de copt cu eticheta PFOA FREE

Acoperirea vasului de copt Rosmarino Gold Stone nu conţine acid perfluorooctanoic (PFOA), care s-a dovedit a fi nociv, însă este în continuare folosit de anumiţi producători în realizarea acoperirii ustensilelor de bucătărie. De asemenea, acoperirea vasului de copt nu conţine alte substanţe nocive.

Tehnologie modernă „hot stone”, efectul de „piatră încinsă”.

Vasul de copt Rosmarino Gold Stone cu efectul de „piatră încinsă” permite o abordare unică a gătitului. Tehnologia modernă continuă să dezvolte una dintre cele mai vechi şi mai autentice metode de preparare a mâncărurilor - pe piatră. Vasul de copt cu efectul de „piatră încinsă” permite cea mai naturală metodă de coacere/preparare pe care v-o puteţi imagina în propria bucătărie! Cu acesta, veţi reuşi să preparaţi mâncăruri rapid, uşor şi, cel mai important - în mod sănătos, cu puţină grăsime!

Gătiţi folosind foarte puţină grăsime şi fără a vi se lipi mâncarea.

Prepararea mâncărurilor folosind Prepararea mâncărurilor folosind vasul de copt Gold Stone este facilă deoarece acestea nu se lipesc de vas când gătiţi. Acoperirea minerală anti-lipire, chiar mai durabilă, a vaselor de copt este realizată printr-o procedură tehnologică avansată specială, fapt ce permite coptul fără adăugarea grăsimii, pentru o metodă sănătoasă şi simplă de preparare a mâncărurilor, dumneavoastră putând renunţa definitiv la grăsimi nesănătoase pentru a vă bucura de gustul primar excelent al mâncărurilor cunoscut odinioară de strămoşii noştri.

Design sofisticat şi culoare pentru toţi entuziaştii gastronomi.

Vasele pentru copt Rosmarino Gold Stone au fost înzestrate suplimentar cu o nuanţă aurie şi forme ce permit prepararea diferitelor mâncăruri. Dat fiind designul sofisticat, puteţi chiar servi invitaţilor dumneavoastră mâncarea în vasul de copt fără a sta pe gânduri.

Mâncărurile îşi păstrează toate vitaminele şi mineralele necesare.

Unul dintre marile avantaje ale vaselor de copt Gold Stone este acela că mâncarea capătă un gust unic, remarcabil pe care, după ce îl încerci, nu îi mai poţi rezista. Coptul/gătitul se realizează numai în sucurile naturale produse de carne, peşte, legume…, iar mâncărurile conţin în plus toate substanţele nutritive necesare cât timp se coc. Nu este posibil să gătiţi mai natural, mai proaspăt şi mai sănătos de atât. Prepararea naturală a mâncărurilor, gustul minunat de tentant şi mirosul felurilor de mâncare sunt posibile doar cu vasele de copt Gold Stone.Întreținere

Vasele de copt Rosmarino Gold Stone sunt uşor de curăţat. Le puteţi spăla şi în maşina de spălat vase.

Mai multe informații

Caracteristici principale
  • Vasul de copt prezintă eticheta PFOA FREE, însemnând că nu conţine substanţe dăunătoare.
  • Acoperire minerală anti-lipire, mai durabilă: spuneţi stop lipirii.
  • Coacere cu cantităţi minime de grăsime.
  • Excelentă distribuţie a căldurii: preparare mai uniformă şi mai rapidă.
  • Mâncarea reţine mineralele şi vitaminele necesare funcţionării sănătoase a organismului.
  • Incredibil de rezistentă la temperaturi ridicate.
  • Reduce consumul energetic.
  • Uşor de curăţat: şi în maşina de spălat vase.
  • Aspect modern, mai strălucitor.
  • Dimensiuni: 44,5 x 27,5 x 2 cm.

Motive pentru cumpărare

Se poate curăța la mașina de spălat vase

Procesul de curățare decurge ușor si rapid folosind mașina de spălat vase.

Întreținere ușoară

Toate resturile de mâncare se curăță ușor, nu necesită frecare suplimentară.

Satisfacție garantată

Achiziția dvs. nu este riscantă! Satisfacție garantată înseamnă testarea produselor timp de 14 zile. Dacă nu corespund așteptărilor dvs., puteți să returnați oricând în acest interval.

Gătiți cu mai puțină grăsime

Nu aveți nevoie de cantități mari de grăsime pentru a găti. Pregătiți mese sănătoase și gustoase.

Distribuție excelentă a căldurii

Tehnologia multipla sau specială ThermoFlow asigură o distribuție excelentă a căldurii, ceea ce ajută la accelerarea gătitului.

Înveliș anti-aderent

Învelișul special previne lipirea alimentelor, astfel încât să puteți curăța recipientul mai ușor.

Economisirea energiei.

Designul vaselor care ajută la economisirea energiei înseamnă economie de energie.

Evaluări și recenzii