Reduceri Colorate de la Iepuraș De Paște, prinde ouăle cu reduceri! ✅ Până la 60% Reducere la sute de produse pentru acasă! ✅ Transport Gratuit pentru comenzi peste 200 lei! Profită »

Coșul tău de cumpărături este momentan gol.

Total: 0,00 LEI
Finalizare comanda
Meniu
Ustensilele de gătit Black Lava Stone permit prepararea mâncărurilor într-o manieră naturală, acestea având un gust delicios, ca şi cum ar fi gătite pe piatră. Acoperirea minerală anti-lipire ultrarezistentă, de calitate superioară, dezvoltată în Elveţia permite gătitul mai rapid cu cantităţi mai mici de grăsime şi ulei. Acestea asigură o distribuţie perfectă a căldurii şi se curăţă uşor.

Rosmarino Tigaie Rosmarino Black Lava Stone - 24 cm

Ustensilele de gătit Black Lava Stone permit prepararea mâncărurilor într-o manieră naturală, acestea având un gust delicios, ca şi cum ar fi gătite pe piatră. Acoperirea minerală anti-lipire ultrarezistentă, de calitate superioară, dezvoltată în Elveţia permite gătitul mai rapid cu cantităţi mai mici de grăsime şi ulei. Acestea asigură o distribuţie perfectă a căldurii şi se curăţă uşor.
de la
Pret normal: 102,00 LEI
81,60 LEI -20%

* Campuri Obligatorii

Tigaie Rosmarino Black Lava Stone - 24 cm
-20% 102,00 LEI 81,60 LEI
Stoc epuizat Produsul selectat nu este momentan în stoc.

Descrierea produsului

Tigaia Rosmarino Black Lava Stone face parte dintr-o gamă premium de ustensile de bucătărie dotate cu o acoperire minerală rugoasă inovatoare şi avansată tehnologic, dezvoltată în Elveţia. Toate ustensilele de bucătărie din gama Lava Stone se bazează pe un sistem multistrat care asigură durata lungă de exploatare, rezistenţa şi durabilitatea acestora. Tigaia Rosmarino Lava Stone permite prepararea mâncărurilor într-o manieră sănătoasă şi naturală, cu cantităţi minime de grăsime. Felurile de mâncare vor avea un gust natural şi suculent, păstrând toate vitaminele, fibrele şi mineralele necesare. Mâncarea sănătoasă pe care o veţi prepara va impresiona familia şi prietenii.

Acoperirea produselor Black Lava Stone

100% FĂRĂ PFOA Acoperirea tigăii Rosmarino Black Lava Stone nu conţine acid perfluorooctanoic (PFOA), care s-a dovedit a fi dăunător, însă este în continuare folosit de către unii producători ca acoperire a ustensilelor de bucătărie. De asemenea, acoperirea nu conţine niciun fel de substanţe nocive.

Tehnologie avansată şi aspect de rocă vulcanică

Permite o abordare unică a gătitului, întrucât tehnologia modernă continuă să dezvolte una dintre cele mai vechi şi mai autentice metode de preparare a mâncărurilor - pe piatră. Tehnologia avansată a Pan cu acoperire ce aminteşte de roca vulcanică permite gătitul şi coptul în mod natural. Cu aceasta, veţi reuşi să preparaţi mâncăruri rapid, uşor şi, cel mai important - cu foarte puţină grăsime! Acoperire minerală rugoasă - Black Lava Stone, GARANŢIE: 5 ANI!

Acoperire minerală rugoasă avansată

Vulcanic Surface pentru a găti fără lipirea mâncărurilor. Mâncarea dumneavoastră nu se va lipi de suprafaţa tigăii Rosmarino Black Lava Stone când gătiţi. Cea mai nouă acoperire minerală anti-lipire Vulcanic Surface este concepută cu ajutorul unei tehnologii speciale ce pare a fi uşor aspră la atingere. Acoperirea a fost concepută în Elveţia şi se distinge prin calitatea elveţiană superioară. Suprafaţa rugoasă conţine în structura sa particule minerale, similare particulelor vulcanice, rezultând o tigaia mai rezistentă şi mai durabilă decât o tigaia netedă obişnuită, precum şi un produs ce nu permite lipirea.

Calitate elveţiană.

Combinaţia calităţii elveţiene cu tehnologia modernă pentru o durată de exploatare mai îndelungată. Acoperirea tigăii Rosmarino Black Lava Stone a fost dezvoltată în Elveţia şi, având 5 straturi rezistente, înscrie această tigaie în categoria produselor premium de calitate superioară. Corpul tigăii este realizat dintr-un strat mai gros de aluminiu, cunoscut pentru excelenta sa conductivitate termică. La interior sunt aplicate acoperirea minerală de bază, acoperirea minerală intermediară, acoperirea minerală cu particule mai mari şi acoperirea finală de protecţie. Totalitatea acestor straturi oferă tigăii efectul de calitate premium la cel mai înalt nivel.

Design modern ce introduce eleganţa în bucătăria dumneavoastră.

Tigaia Pan Rosmarino Black Lava Stone cu design modern este o operă de artă - modernitate şi cel mai înalt nivel calitativ premium într-un singur produs. De menţionat sunt şi mânerele premium SoftTouch cu design ergonomic, care nu se supraîncălzesc pentru a nu vă arde când manipulaţi produsul. • Mese sănătoase/regim alimentar sănătos. Mâncărurile îşi păstrează toate vitaminele şi mineralele necesare. Mâncarea îşi păstrează toate substanţele nutritive când gătiţi în tigaia Rosmarino Lava Stone. Veţi reuşi să preparaţi sosuri şi supe delicioase. Natural, proaspăt şi sănătos.Întreținere

Ustensilele de bucătărie Black Lava Stone sunt uşor de curăţat. Este posibilă şi spălarea în maşina de spălat vase.

Mai multe informații

Compoziție
Aluminiu Mâner din bachelită (neted la atingere)
Caracteristici principale
 • NOUTATE ÎN SLOVENIA: acoperire minerală rugoasă avansată Vulcanic Surface, dezvoltată în Elveţia: pentru durabilitatea sporită a tigăii şi proprietatea suplimentară anti-lipire
 • Adecvată pentru suprafeţele de gătit: inclusiv pentru cele cu inducţie.
 • 100 % FĂRĂ PFOA: nu conţine substanţe nocive.
 • Preparare cu folosirea unor cantităţi minime de grăsime.
 • Conductivitate termică ridicată: distribuţie uniformă a căldurii în toată tigaia pentru un gătit mai rapid şi economii de energie.
 • Tigaie cu 5 straturi: calitate elveţiană premium şi rezistenţă ridicată la zgârieturi; nu se exfoliază şi nu se macină.
 • Mânere ergonomice SoftTouch special concepute: nu se supraîncălzesc şi permit o apucare mai uşoară.
 • Produs rezistent la temperaturi ridicate.
 • Uşor de curăţat: şi în maşina de spălat vase.
 • Aspect modern de rocă vulcanică.
 • Dimensiuni: 24 x 5 cm.
 • Garanţie: 5 ani.

Motive pentru cumpărare

Se poate curăța la mașina de spălat vase

Procesul de curățare decurge ușor si rapid folosind mașina de spălat vase.

Întreținere ușoară

Toate resturile de mâncare se curăță ușor, nu necesită frecare suplimentară.

Satisfacție garantată

Achiziția dvs. nu este riscantă! Satisfacție garantată înseamnă testarea produselor timp de 14 zile. Dacă nu corespund așteptărilor dvs., puteți să returnați oricând în acest interval.

Alegerea bucătarilor profesioniști

Bucătarii profesioniști aleg si recomandă Rosmarino. Materialele de cea mai bună calitate și designul minunat convinge fiecare bucătar iscusit.

Gătiți cu mai puțină grăsime

Nu aveți nevoie de cantități mari de grăsime pentru a găti. Pregătiți mese sănătoase și gustoase.

Distribuție excelentă a căldurii

Tehnologia multipla sau specială ThermoFlow asigură o distribuție excelentă a căldurii, ceea ce ajută la accelerarea gătitului.

Înveliș anti-aderent

Învelișul special previne lipirea alimentelor, astfel încât să puteți curăța recipientul mai ușor.

Pentru toate suprafețele de gătit

Vasele se pot folosi pe toate suprafețele de gătit: aragazuri pe gaz, inducție și plăci ceramice din sticlă.

Evaluări și recenzii

5.0
2 părere
Adaugă părerea ta
 • Mirel
  Foarte bun!

  Recomand!
  Raport calitate-preț foarte bun!

  Comentariu
  A fost utilă această părere pentru dvs.?
 • dana123 , www.vitapur.hr
  Super tigaie la un preț avantajos (Translated by Google)

  Tigaie grozavă, în special pentru inducție. Mărimea este întunecată pentru 2 persoane și am copt cele mai multe lucruri din ea, de la omletă la carne. Este adâncime bună și îmi place că are fundul plat. Îmi place colecția de piatră de lavă și de fiecare dată cumpăr încă ceva când trec pe lângă magazinul vitapur. (Translated by Google)

  Super tava za odličnu cijenu
  Odlična tava, pogotovo za indukciju. Veličina je taman za 2 osobe te u njoj pečem većinu stvari, od omleta do mesa. Dobre je dubine, te mi se sviđa što ima ravno dno. Obožavam lava stone kolekciju te svaki put kupim još jednu stvar kad prolazim pored vitapur dućana.

  Comentariu
  A fost utilă această părere pentru dvs.?
Vezi toate cele (2) păreri