Coșul tău de cumpărături este momentan gol.

Total: 0,00 LEI
Finalizare comanda
Meniu

Hitex Topper saltea - Roll up Hitex MemoSilver 5+2 Memory

Topper pentru saltea înalt de 7 cm, realizat dintr-o combinaţie de spumă obişnuită şi cu memorie pentru confort superior. Oferă nu doar protecţie pentru salteaua dumneavoastră, ci şi un grad sporit de confort, putând fi folosit şi individual ca saltea de rezervă/suplimentară.
Topper pentru saltea înalt de 7 cm, realizat dintr-o combinaţie de spumă obişnuită şi cu memorie pentru confort superior. Oferă nu doar protecţie pentru salteaua dumneavoastră, ci şi un grad sporit de confort, putând fi folosit şi individual ca saltea de rezervă/suplimentară.
de la
Pret normal: 720,00 LEI
360,00 LEI -50%

* Campuri Obligatorii

Topper saltea - Roll up Hitex MemoSilver 5+2 Memory
-50% 720,00 LEI 360,00 LEI
In stoc Livrare standard în 2-3 zile.
Buy in store
Check store stocks

Descrierea produsului

Topperul pentru saltea MemoSilver 5+2 Memory este o soluţie ideală care sporeşte confortul saltelei dumneavoastră. Miezul este realizat dintr-o combinaţie de spumă obişnuită şi cu memorie, ce recunoaşte forma şi apăsarea corpului şi se adaptează perfect la forma şi temperatura corpului.

• Protejaţi salteaua şi prelungiţi durata sa de exploatare


Cu topperul pentru saltea MemoSilver 5+2 Memory, veţi dormi mai confortabil, prelungind totodată durata de exploatare a saltelei dumneavoastră, care va fi protejată împotriva prafului şi a murdăriei şi pe care topperul o va păstra it curată, proaspătă şi utilă un timp mai îndelungat. Topperul pentru saltea reprezintă o soluţie şi pentru saltele mai vechi, uzate, care nu mai asigură corpului sprijin adecvat.

• Spuma cu memorie vă induce o senzaţie excelentă de plutire în aer


Miezul topperului pentru saltea este realizat din spumă cu memorie ViscoCell Memory, care se adaptează integral la forma corpului dumneavoastră, sporind confortul în timpul somnului. Spuma cu memorie a fost o descoperire revoluţionară, aparţinând astronauţilor, care se protejau împotriva forţei gravitaţionale în momentul decolării. Spre deosebire de alte spume, spumă cu memorie are o densitate mai mare şi este sensibilă la temperatură. Se înţelege astfel că aceasta se adaptează la forma şi greutatea corpului pentru o cuprindere perfectă, iar când presiunea dispare, spuma îşi recapătă lent forma iniţială. Având corpul relaxat, previne trezitul pe timpul nopţii, cuprinzând corpul perfect fără a pune presiune pe acesta. Întrucât somnul este mai confortabil, vă veţi mişca mai puţin în timpul nopţii, perna devenind o soluţie excelentă pentru toţi cei care se trezesc constant în timpul nopţii din cauza poziţiei lor de dormit.

• Husă cu ioni de argint ce permite spălarea


Topperul pentru saltea MemoSilver 5+2 Memory se distinge printr-o husă ce permite spălarea, prelucrată cu ioni de argint. Se asigură astfel cel mai înalt grad de igienă, rezultând în cel mai curat şi mai revigorant mediu de odihnă, precum şi o alegere ideală pentru persoane afectate de alergii.

• Versatilitatea topperului pentru saltea


Topperul pentru saltea poate fi utilizat şi ca saltea suplimentară când prietenii sau rudele dumneavoastră rămân peste noapte. Calitatea somnului va fi îmbunătăţită şi în deplasări sau când campaţi. De ce să dormiţi pe pământul incomod într-un cort sau pe saltele gonflabile? Având topperul pentru saltea, îl desfaceţi şi îl rulaţi uşor pentru a beneficia de o vacanţă mult mai plăcută şi un somn mai liniştit şi mai confortabil, şi veţi reveni din drumeţie bine odihnit şi plin de zel. Topperul poate fi folosit şi ca suprafaţă pentru diferite exerciţii fizice, în timp ce copii îl pot folosi ca suprafaţă de joacă.

• Ambalare în vacuum pentru un transport practic, igienic, cu costuri scăzute


Topperul pentru saltea MemoSilver 5+2 Memory este ambalat în vacuum, ceea ce aduce numeroase avantaje. Ambalarea în vacuum este deosebit de practică pentru transport, topperul având un volum mai mic pentru a permite un transport mai bine organizat, cu costuri reduse; Puteţi transporta mai multe produse la un singură cursă şi reduce cantitatea de emisii CO2. De asemenea, ambalarea în vacuum este extrem de igienică, produsul fiind etanşat şi păstrat în condiţii perfecte de curăţenie şi prospeţime.Întreținere

Husa poate fi îndepărtată şi spălată la maşină la 60 °C pentru a asigura un mediu de odihnă curat.

Mai multe informații

Compoziție
Material: poliester 100% (ClimaSoft); Umplutura husei pe faţa superioară: poliuretan 100% (spumă cu memorie ViscoCell); Umplutura husei pe faţa inferioară şi laterală: poliester 100%; Miez: Spumă SleepCell Comfort cu duritate duală; Întreţinere: Miezul nu se poate spăla. Husa superioară MemoSilver Memory permite spălarea la 30° C.
Caracteristici principale

• Topper pentru saltea înalt de 7 cm: pentru confort superior.
• Miez realizat din 5 cm de spumă obişnuită şi 2 cm de spumă cu memorie: ajustare totală la forma corpului dumneavoastră pentru un somn confortabil.
• Produs uşor mai compact datorită celor două tipuri de spumă.
• Prelungeşte durata de exploatare a saltelei dumneavoastră.
• Optimizează confortul saltelelor vechi.
• Suprafaţă bună pentru joacă sau exerciţii fizice.
• Partea inferioară anti-alunecare: previne deplasarea pe suprafeţe.
• Uşor de transportat: volum mai mic mulţumită ambalării în vacuum.
• Husă îndepărtabilă care permite spălarea: pentru prospeţime şi curăţenie.
• Dimensiuni: 90 x 200, 120 x 200, 140 x 200, 160 x 200, 180 x 200 cm

Motive pentru cumpărare

Satisfacție garantată

Achiziția dvs. nu este riscantă! Satisfacție garantată înseamnă testarea produselor timp de 14 zile. Dacă nu corespund așteptărilor dvs., puteți să returnați oricând în acest interval.

Prelungește durata de viață a saltelei tale

Husele de saltea sunt o soluție ideală pentru salteaua dvs., deoarece acestea prelungesc durata de viață a saltelei dvs.

Ambalare în vid

Ambalarea în vid permite un transport rentabil și ușor, deoarece și salteaua ocupă foarte puțin spațiu.

Ghid pentru alegerea huselor de saltea

Pentru a proteja în mod corespunzător salteaua, puteți citi în ghidul pentru alegerea huselor și protecțiilor pentru saltele și puteți lua decizia corectă.

Evaluări și recenzii