SĂRBĂTORIM 1 MILION DE CLIENȚI Oferim până la 85% REDUCERE la sute de produse pentru acasă! Profită »
Introduceți termenul de căutare Număr de telefon

Coșul tău de cumpărături este momentan gol.

Total: 0,00 LEI
Finalizare comanda
Meniu
-40%
Wok Rosmarino Black Line 30 cm
-40%

Rosmarino Wok Rosmarino Black Line 30 cm

 • Wok de 30 cm diametru din aluminiu turnat de calitate.
 • Recipient cu 4 straturi cu acoperire minerală antiaderentă.
 • Mâner conceput ergonomic, care nu se supraîncălzește.
 • Potrivit pentru toate plitele, inclusiv cele cu inducție.

* Campuri Obligatorii

de la
Preț normal: 199,00 LEI
119,40 LEI -40%
În stoc Livrare standard în 2-3 zile.
Cumpără fără griji Dacă nu ești multumit 100% de produsele comandate, ai posibilitatea de a le returna în 14 zile.

Wok-ul Black Line cu diametrul de 30 cm aparține gamei de vase premium cu o acoperire minerală inovatoare și avansată din punct de vedere tehnologic dezvoltată în Germania. Acoperirea minerală antiaderentă permite un mod natural de gătit și copt, cu puțină grăsime. Alimentele rețin astfel toate vitaminele și mineralele necesare de care organismul nostru are nevoie pentru un stil de viață sănătos. Este potrivit pentru toate plitele, inclusiv cu inducție, ușor de spălat, chiar și în mașina de spălat vase. Toate vasele din linia Black Line se bazează pe o compoziție cu mai multe straturi, care asigură o durată de viață lungă și un nivel ridicat de rezistență și durabilitate a vasului.

 1. Strat de bază mai gros de aluminiu
  Corpul recipientului este format dintr-un strat mai gros de aluminiu turnat, care este mai gros, mai eficient din punct de vedere energetic și distribuie perfect căldura pe întreaga suprafață a containerului.
 2. Acoperirea minerală medie
  Acoperirea minerală medie crește rezistența și oferă o rezistență optimă la abraziune.
 3. Acoperire minerală netedă
  Penultimul strat conține particule minerale netede mai mari, care oferă o durabilitate și o rezistență mai mare recipientului.
 4. Ultimul strat de acoperire de protecție
  Stratul superior de acoperire minerală asigură alimentele să nu se lipească de vase, gătirea rapidă și întreținerea ușoară.
Cea mai versatilă unealtă care nu ar trebui să lipsească în nicio bucătărie

Cea mai versatilă unealtă care nu ar trebui să lipsească în nicio bucătărie

Forma tradițională a wok-ului cu margini curbate face mai ușoară și mai rapidă pregătirea unei varietăți de alimente care vor impresiona atât bucătari începători, cât și bucătari cu experiență. Datorită utilizării sale versatile, veți putea pregăti o varietate de mese, tocănițe de legume, gratinate, prăjiți sau coaceți carne și pește, pregătiți risotto, sosuri sau vă puteți juca cu prepararea unei varietăți de deserturi - totul într-un singur vas de gătit!
Materiale de calitate selectate pentru gătit rapid și viață lungă a vasului

Materiale de calitate selectate pentru gătit rapid și viață lungă a vasului

Corpul wok-ului este format dintr-un strat de aluminiu turnat, care este mai gros, mai greu și mai eficient din punct de vedere energetic și oferă containerului o durată de viață și mai lungă. Tigaia din aluminiu turnat se încălzește mai repede, astfel încât mâncarea rămâne caldă mai mult timp, chiar și după gătit. În interior, un strat de aluminiu turnat este acoperit cu un strat mineral de mijloc pentru rezistență și durabilitate, acoperit cu un strat de particule minerale netede și un strat posterior de strat protector pentru mai puțină lipire și gătit cu o cantitate minimă de grăsime.
Tehnologie modernă de gătit cu efect de piatră fierbinte

Tehnologie modernă de gătit cu efect de piatră fierbinte

Tehnologia de gătit modernă special dezvoltată coincide cu una dintre cele mai vechi modalități de preparare a alimentelor - pe piatră. Interiorul wok-ului este acoperit cu un strat mineral neted dezvoltat în Germania, care permite un mod natural de gătit și coacere. Datorită proprietăților sale excepționale, gătitul necesită o cantitate minimă de grăsimi, astfel încât alimentele își păstrează toți nutrienții, vitaminele și mineralele. Pentru a menține calitatea stratului de acoperire, vă recomandăm utilizarea accesoriilor din lemn sau silicon.
Potrivit pentru utilizare pe toate tipurile de suprafețe de gătit, inclusiv cu inducție

Potrivit pentru utilizare pe toate tipurile de suprafețe de gătit, inclusiv cu inducție

Datorită proprietăților conductoare excepționale ale materialelor, vasele nu trebuie supraîncălzite pentru o eficiență maximă și o gătire rapidă. La aragazele cu inducție, vă recomandăm să o utilizați la două treimi din puterea plitei. Utilizați wok-ul pe o plită cu inducție care se potrivește cu diametrul fundului wok-ului.
De ce să cumperi
 1. Acoperirea minerală antiaderentă permite gătirea cu o cantitate minimă de grăsimi, mâncarea preparată va fi gustoasă, sănătoasă și va păstra toți nutrienții necesari în timpul gătitului.
 2. Wok-ul este format din 4 straturi, în care fiecare strat individual contribuie la durabilitate, rezistență la zgârieturi și șocuri și, prin compoziția sa, asigură o durată de viață mai lungă a containerului, economisind timp și energie.
 3. Mânerul softTouch realizat din bakelită oferă o aderență mai bună și nu se supraîncălzește în timpul gătitului, astfel încât nu veți fi ars când atingeți sau transportați tigaia.
 4. Potrivit pentru utilizarea pe toate tipurile de plite, inclusiv cu inducție și mașină de spălat vase.
 5. Toate vasele noastre sunt proiectate la cele mai înalte standarde și nu conțin PFOA dăunătoare sau alte substanțe nocive.
Întreținere

Înainte de prima utilizare, spălați interiorul recipientului și ungeți-l cu o cantitate minimă de grăsime înainte de fiecare utilizare. Nu supraîncălziți un recipient gol. Evitați gătitul la cele mai înalte temperaturi. Lăsați vasele să se răcească complet înainte de spălare. Nu frecați recipientul cu obiecte ascuțite sau metalice (de ex. burete de sârmă). Spălarea în mașina de spălat vase este permisă numai la temperaturi mai scăzute, cu cât mai puțin detergent posibil. Pentru o durată de viață mai lungă, vă recomandăm curățarea manuală. La gătit, țineți cont de diametrul fundului tigăii, astfel încât plita să nu depășească diametrul fundului. Luați în considerare acest lucru în mod constant în inducție. Manipulați recipientul cu atenție pentru a evita deteriorarea mecanică.

Caracteristici generale
 • Materialul containerului: aluminiu.
 • Material de manipulare: bakelită.
 • Mâner ergonomic: Da, SoftTouch.
 • Mâner non-supraîncălzire: Da.
 • Acoperire: acoperire minerală antiaderentă Greblon C2.
 • Utilizare pe plita cu inducție: da.
 • Utilizare pe plită vitroceramică / plită cu gaz / electrică: da.
 • Utilizare în cuptorul cu microunde: Nu.
 • Utilizare în cuptor: Nu.
 • Mașină de spălat vase: Da.
 • Fără PFOA: Da.
 • Diametrul containerului: 30 cm.
 • Diametrul fundului: 18 cm.
 • Dimensiuni: 52 x 30 x 8,5 cm.

Evaluări și recenzii